Напълно те подкрепям
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
И аз стигнах до този извод в последните дни.
Напълно те подкрепям
@BlackPearl, @bega4kata,redalex написа: 23.09.2020, 19:51:32 След днешното напъване си мисля, че е по-добре да се инвестира в по-яки спирачки![]()

По-скоро само предните. 80% от спирачното усилие е там.
Аз бих препоръчал да си вземеш по-добри апарати от някоя тоталка и ако трябва да ги ребилднеш, ще излезе по-евтино, а ще е на нивото на килърите, то и те ребилдват
Аз свалих и Октавията и Супърба, и при двете возията стана по-твърда.slavkoff написа: 23.09.2020, 21:15:12 4) Пружини или цял кит амортисьори. Малко да смъкна центъра на тежестта, но се притеснявам колко ще се втвърди окачването в комбинация с щангите.

За Октавията да, обаче на Супърба нещо не се справят добре с по-голямото му тегло ефекта не е баш като на Октавията, но все пак си е видно подобрение от стоковите.
dimibo написа: 24.09.2020, 08:07:40 Аз бих препоръчал да си вземеш по-добри апарати от някоя тоталка и ако трябва да ги ребилднеш, ще излезе по-евтино, а ще е на нивото на килърите, то и те ребилдват
Сами, карал ли си колата на писта? Това, което на пътя ти изглежда ОК много се разминава с пистатаbega4kata написа: 24.09.2020, 09:34:36 С Айбах черен започва осезаемо да не се накланя. За мен е достатъчно. Без щанги и амортисьори.
Спирачките също са достатъчни според мен. Задните чисто визуално може да се сложат 310 вместо малките.
Предните дискове от гти тцр с оем накладки за тези дискове са топ според мен.-като назграждане....
Добре, поне разбрах, че не съм въобразявал. Има ѝ нещо на задницата, дали е от по-широката следа спрямо предишния модел, или спирачките не са оразмерени правилно спрямо предните, или просто има нещо недомислено - не знам. Но, това колебание на задницата съм го изпитвал много пъти. Споделял съм го още като започнах да ѝ раздавам газта.redalex написа: 24.09.2020, 10:09:20 Задницата изобщо не я усещах да спира адекватно и направо се меткаше ляво-дясно на моменти