Как се прави тунинг? Размисли и страсти...

Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

И на мен, гледй си твойте там сигнали.
И на двата клипа в Интернет които съм гледал , логиката им е като мойта. [smilie=sarcastic.gif] Гледат от към гейта и обясняват че завивайки охлабват. На АПР клипа камерата като върти човека от къде снима?От където аз ти обяснявам. :) [smilie=kiss3.gif]
Сега няма да спорим повече, че досадихме достатъчно,
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Мнение от todor87 »

bega4kata написа: 17.08.2020, 17:01:42 Аз не гледам Руски обяснения от Интернет.
bega4kata написа: 17.08.2020, 17:40:50 И на двата клипа в Интернет които съм гледал , логиката им е като мойта.
lol коментара е излишен [smilie=pardon.gif]
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Тръгна спора от това, че написах, че кано сте бутнали гейта на Искрен е станала още по лагава. Извинявам се на Искрен за думите.
Ти Тоше започна, не е вярно няма значение, нищо не знаете, после като дадох волтаж- имало значение, аз съм шампиона по лаг.
Не се разбра последно има ли или няма значение?
Да твърдиш, че тоя волтаж е най мега точната настройка за заводска кола, мога да се съглася до някъде.
Но на чипосана и то надута ЯКАТА с налягане 1,7, да ме убеждаваш, НЯМА НУЖДА .
Както се оказа и при Искрен. И той е извън твойта норма сега.
Не ме карай да отида в Автотрейд да я направя и да ти направя клип как мени налягане! Ама не ми се занимава да губя време с форумни зевзеци.Ще я разбутам, после трябва да я връщам.Да въртя на Зула, каквото и да означава това. [smilie=sarcastic.gif]
Надявам се да не се обидиш от този епитет. Шега е. [smilie=kiss3.gif]
Най добре и тука да се заключи. :)
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
todor87

Škoda Racer

=>Revo Stg_2 killer😁

Мнение от todor87 »

bega4kata написа: 17.08.2020, 19:01:19 Ти Тоше започна, не е вярно няма значение, нищо не знаете, после като дадох волтаж- имало значение, аз съм шампиона по лаг.
Значи, ако не си най-бясния лагаджия, аз съм прав [smilie=thank_you2.gif]
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Значи остава отворен въпроса.
Трябва тест на магистралата.
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
todor87

Škoda Racer

=>Revo Stg_2 killer😁

Мнение от todor87 »

bega4kata написа: 07.08.2020, 09:29:48 Първо тея глупости, че настройки за етр имало. Няма такова нещо. Той мотора на актуатора на гейта да не е етр Колата да не знае че е с по големи перки Ай стига. Пак казвам, че си има граница зададена в епрома да регулираш, но тя е една и съща ако ще и с етр да си,която граница е съпроводена със съответна грешка само при много затворен гейт.
bega4kata написа: 17.08.2020, 19:01:19 Да твърдиш, че тоя волтаж е най мега точната настройка за заводска кола, мога да се съглася до някъде.
Има ли, няма ли [smilie=kiss3.gif]
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Жив съм на тест 50 км. на 5-та с чичо Ваньо като най не лагав.
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
La Furia Roja

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
Обратна връзка:

Мнение от La Furia Roja »

bega4kata написа: 17.08.2020, 19:01:19 Да твърдиш, че тоя волтаж е най мега точната настройка за заводска кола, мога да се съглася до някъде.
Това е цялата работа. Казвате, че имало прозорец 3.5 - 3.58 на Актуаторите, ама това си е за стоковите коли съответно с ИС20 и ИС38 турбините и стоковите софтове. За малките Стейджове 1 и 2, сигурно няма проблеми, ама Шкода РС със Стейдж 3 вече е ДОООООООСТА далеч от стока. Друго Турбо, кулери, пътища и т.н. софт за 400 коня, надув 1.7, че и 1.9 при мен. Въобще за какъв стоков прозорец иде реч.

На Гегата пък с тоя Хибрид за близо 500 коня колата съсвсем е Препарирана. Тя мислена за 220-240 коня, сега набоцана на 480. Какъв уейстгейт и прочие. :)

Те не знаят къде са нашите коли. Реално им взехме акъла.

При мен някак нещата се наместиха и от как я регулираха преди време в Автотрейд, преди три седмици Самуил я закача за грешки - НЯМА [smilie=yahoo.gif] и хич не пипам нищо. Вчера се мъчих да я симулирам да сеца. Ходих до Албена, сам в колата и я разтрих здраво.
Правих лекия натиск на педала да катери плавно след 5000 оборота - и на 3,4,5 та ...... иска сякаш да го направи, ама не сеца.

Милчовата на съм я пробвал скоро, дали сеца, защото преди сецаше. Пропадането при него пък много хубаво го симулирам. На Четвърта от 2000 оборота набирам, ама без да карам ДСГто да прави дауншифт и през около 4000 оборота като се мине, колата яко се разтриса и пропада пауъра.

Искреновата също мога да я пробвам за сецане. :)

Преди да сложа Тройката в един руски или украински сайт беше, като споделих какво ще правя като Хардуер и Софтуер за Стейдж 3 ми казаха ......... успех, дано всичко сработи, че имаме опит с АПР и Рево...... е не сработи от първия път.

Дано сега на 3.4 при Искрен вече да не светва и нещата да са се наместили. Много и бае на тази кола. Да кара вече само и стига се чуди какво да и прави още.
BlackPearl написа: 17.08.2020, 13:28:14 Да не продължаваме тази тема тук. Заключих онази , да се успокоят хората, сега тук почнахте.
Заключи Форума най-добре.
От приятели най-верни и лагаджийство най-страшно, спасение няма [smilie=kiss3.gif]
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

Аз, какъвто ЛАГ мога ви покажа, вие даже не сте мечтали... [smilie=sarcastic.gif]
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
werz

Škoda Фен²

Гараж: Купчина ламарини

Мнение от werz »

Важното е кога доди бууста да боксува и с4те гуми.Незнам какво все не сте премерили,ама става смешно вече.Винаги ще има по-бърз и по-лагав
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

@BlackPearl,
Не, разбира се, че ще кажеш: А, ние го знаехме, ама не го ползвахме.
Както си знаеше и файла и горивото и детонациите и актуатора.
Казвате хал хабер сме.
Нямаме хабер, за актуор турбо, аванси, педали, спс модула. .. Нямало съпорт с дилъра.
Ама добре че месенджъра помни. МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ДАТИТЕ.
Нямало
Изображение
Изображение

Изображение

Изображение
Изображение
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
todor87

Škoda Racer

=>Revo Stg_2 killer😁

Мнение от todor87 »

То харакири си направи бря...
Вижда се, че един лог не можеш да си направиш!
Нито знаеш на какво караш!
Мани, ми и по клипчета от фейса се учите...
Мааалиии lol

П.с. и първи си са освяткал, още 2017, а беше перфектна [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Това ми е пратил дилъра.
Какъв е проблема?
Всичко е от Интернет с линкове, но е имало съпорт [smilie=sarcastic.gif]
Харакири [smilie=sarcastic.gif]
Освятквал съм се не веднъж [smilie=pardon.gif]
Аз за лог файлове съм обяснявал преди 12 години как се правят :)
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

todor87 написа: 26.08.2020, 22:19:42 П.с. и първи си са освяткал, още 2017, а беше перфектна
Даже и в освяткването съм бил първи мойто момче [smilie=kiss3.gif]
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Ха ха ха ха ха,
Аз не разбирам? Явно е можеш да спиш. Май те гложди нещо, но няма лошо- все факти си пуснал!
Седиш, чудиш се, пишеш и сам се зариваш!
С този пост само показваш, че си мнооогоооо далеч от истината и сам си подриваш авторитета! [smilie=shock.gif]

Какъв СЪПОРТ , какво чудо? Но, ДА ГОВОРИМ САМО С ФАКТИ, каквито и ти си пуснал, но не си прегледал хубаво!
Я да си припомним? Ти помниш ли....кога си направи колата. Защото аз знам, защото ТИ ОТСТЪПИХ моя час- да си първи.
На същия ден си писах в темата!
19.08.2016г.

А твоите дати в месинджъра: Какво разбъркване, какво чудо!
25.01.2018
03.03.2017
14.03.2017
24-27.05.2017
01-03.01.2017
Като гледам обаче писанита- ВСИЧКО ТОВА Е ЗАРАДИ СЕЦАНЕТО, където Иван го беше открил , а ти го разбра точно на Коледната ни Среща.
За това явно и датите са такива и се почва с Нова Година - Нов Късмет! (това е мое мнение и становище, не претендирам за автентичност, но видно и от писанията е така)

Я да видим: Съпорт или нещо подобно ЗА ПЪРВИ ПЪТ след 4-5 месеца. Следващите съпорти, ХЕМ ГРЕШНИ са след 7-10 месеца и година и нещо!
Голям СЪПОРТ, евала! 4 месеца не знаеш с какъв файл си и на какво гориво, че го питаш И ТОЙ ПАК НЕ ТИ ОТГОВОРИ!
Яко е, на 1ви Януари и на 3ти Януари с колата да се занимаваш! Хем и ЛОГ-файловете съвсем си ги объркал, я пак се обади, питай @todor87. Или да ти припомня, че след като ходих до Милчо, ми звъня на мен, звъня на Тодор и тогава чак звънна на Дидо да ти каже с КАКЪВ ФАЙЛ СИ И НА КАКВО ГОРИВО.
bega4kata написа: 26.08.2020, 22:22:03 Аз за лог файлове съм обяснявал преди 12 години как се правят
Моля те, СПРИ! Спри, че малко остава да пусна ЗАПИСА как питаш кое какво е, кой ред какъв е и за какво е, МОЛЯ ТЕ НАЙ-ПРИЯТЕЛСКИ! СПРИ, примири се и стига рови! [smilie=shock.gif]

И , много моля, адвокати и хора които не знаят за какво става въпрос, най-учтиво го моля, да не се намесват, защото няма да им се вземат мненията под внимание!
А, казваш- освяткал си се? Интересно е, колко пъти си споделял! [smilie=sarcastic.gif]
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ВИП Гараж и Тунинг”