И на двата клипа в Интернет които съм гледал , логиката им е като мойта.
Сега няма да спорим повече, че досадихме достатъчно,

Значи, ако не си най-бясния лагаджия, аз съм правbega4kata написа: 17.08.2020, 19:01:19 Ти Тоше започна, не е вярно няма значение, нищо не знаете, после като дадох волтаж- имало значение, аз съм шампиона по лаг.
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)

bega4kata написа: 07.08.2020, 09:29:48 Първо тея глупости, че настройки за етр имало. Няма такова нещо. Той мотора на актуатора на гейта да не е етр Колата да не знае че е с по големи перки Ай стига. Пак казвам, че си има граница зададена в епрома да регулираш, но тя е една и съща ако ще и с етр да си,която граница е съпроводена със съответна грешка само при много затворен гейт.
Има ли, няма лиbega4kata написа: 17.08.2020, 19:01:19 Да твърдиш, че тоя волтаж е най мега точната настройка за заводска кола, мога да се съглася до някъде.
Но на чипосана и то надута ЯКАТА с налягане 1,7, да ме убеждаваш, НЯМА НУЖДА .

Това е цялата работа. Казвате, че имало прозорец 3.5 - 3.58 на Актуаторите, ама това си е за стоковите коли съответно с ИС20 и ИС38 турбините и стоковите софтове. За малките Стейджове 1 и 2, сигурно няма проблеми, ама Шкода РС със Стейдж 3 вече е ДОООООООСТА далеч от стока. Друго Турбо, кулери, пътища и т.н. софт за 400 коня, надув 1.7, че и 1.9 при мен. Въобще за какъв стоков прозорец иде реч.bega4kata написа: 17.08.2020, 19:01:19 Да твърдиш, че тоя волтаж е най мега точната настройка за заводска кола, мога да се съглася до някъде.
Но на чипосана и то надута ЯКАТА с налягане 1,7, да ме убеждаваш, НЯМА НУЖДА .
и хич не пипам нищо. Вчера се мъчих да я симулирам да сеца. Ходих до Албена, сам в колата и я разтрих здраво.Заключи Форума най-добре.BlackPearl написа: 17.08.2020, 13:28:14 Да не продължаваме тази тема тук. Заключих онази , да се успокоят хората, сега тук почнахте.
Казвате хал хабер сме.Не, разбира се, че ще кажеш: А, ние го знаехме, ама не го ползвахме.
Както си знаеше и файла и горивото и детонациите и актуатора.

Даже и в освяткването съм бил първи мойто момче

Моля те, СПРИ! Спри, че малко остава да пусна ЗАПИСА как питаш кое какво е, кой ред какъв е и за какво е, МОЛЯ ТЕ НАЙ-ПРИЯТЕЛСКИ! СПРИ, примири се и стига рови!bega4kata написа: 26.08.2020, 22:22:03 Аз за лог файлове съм обяснявал преди 12 години как се правят