Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Честито. Много да те радва.
Имах такава но 530D преди 11години. Мега кола. Много се кефих. Моята явно беше тормозена. За една година налях в нея толкова за колкото я купих. И я продадох за по - малко от колкото я взех.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Плановете са да пооправя забележките, че бившия собственик е навил само 30000 км за 5 години и доста неща са спекли по колата от стоене. Разхода също си е точно по книжка, засечено преди малко 140 на темпомат- 9/100, което за мен е ок от тдс-а бях свикнал на 12-15 нафта в града и 7-9 на магистрала, хубавото тук е че мотора става перфектно на газ.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Като стар фен на марката Честито! Чудесен модел, адски здрави, екземпляри на по 500 000 км изглеждат пак така. Просто са много премиум материалите и не можеш да им хванеш спатиите на тези коли. Този мотор е склонен към харч на масло, затова го ревизирай хубаво. А за вървенето, каране в обороти тази кола си е доста пъргава и приятна за шофиране има и страхотен комфорт с нея. Със здраве да си я ползваш