За тази кола вече мисля да пусна тема и тук. От вчера съм горд собственик на супер запазено е39 530 бензин. Принципно търсих седма серия е38, но се отчаях от това което предлага пазара. Колата е с М54B30 мотор, или за незапознатите с кодовете на БМВ 3 литра атмосферен бензин с двоен ванос, с 231 коня и 300 мн. Предаващи силата през 5 степенен автомат към задните колела. Колата не е с едно от най-високите нива на оборудване, но си има всичко необходимо- климатроник, сензор за дъжд и светлина, преден и заден парктроник, Ел. седалки и волан с памет, и сигурно още неща, които не знам понеже не съм гледал оборудването по вин. Важното в тази кола е състоянието- напълно оригинално, без никакви доработки-точно това което търсих. На таблото пише 151000 км, което не знам дали да вярвам, но съдейки по състоянието на колата имам съмнения че може и да са реални. Ще се провери в БМВ след време. Изненада ме много приятно на прибирането от София, не е бърза, но много динамична кола теглеща в целия оборотен диапазон. Също е страшно тихо вътре, дори по павета и неравности нищо не скръцва и не тропва вътре. Ето и малко снимки, само тези имам за момента.[img]