Участие на VW FEST 2016 и Рожден Ден на форума

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Евала за организацията, никакви забележки, само суперлативи!
Бееееее.....
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

VALDO написа:Маджо е като италянеца от рекламата на Pizetti, само че той е по тортите! ;)
хахахахах..... ши ва съдяя

В темата на чревоугодниците ще ви дам повече инфо. ;)
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
Morkova

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia vRS 2019
Skoda Superb 1.8 TSI 4x4 2009
Skoda Felicia 1.3 1996

Мнение от Morkova »

ИЗКЪРТВАЦИЯ! Голям фест, много достойни участници! Много подаръци раздадохме в IEC много доволни хора, идват и ми викат "Браво, много сте добри, постарали сте се яко!" и още куп, куп суперлативи. Рождения ден, като на празник....Поляхме доволно в боримечката и после ние си знаем.... само и единствено за здравето на бебето :D Стана на годинка [smilie=hunter.gif] [smilie=hunter.gif]

п.с. Запознах се с някои нови колеги. Stucata няма грешка, много пекан, само да смъкне малко "джипката" и ще стане огън бий.
Поздрави на всички

Любомиров, Милчо и ко пияници няма да ги коментирам! Те не са за коментар! Не са хора! [smilie=ireful1.gif]
Аватар
La Furia Roja

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
Обратна връзка:

Мнение от La Furia Roja »

Изживяването за мен бе уникално. Едно че въобще ми бе за първи път да бъда на подобен фест,а и второ,че бях участник.

1.Като организация на самото събитие нямам забележки с изключение на слабия контрол спрямо тези,които си палеха колите.Трябваше да се изживявам на лошия чичко,който скастря непослушните хлапета [smilie=sarcastic.gif] През втория ден запалването на коли бе доооооооооста по-рядко.

2.По отношение на нашата си организация,мога само суперлативи да изкажа.Всичко бе на ниво.

3.Лично на мен ми идваха малко в повече близостта на посетителите спрямо колите и слабоумните полицайки [smilie=sarcastic.gif] Но смятам,че всичко бе в нормални граници.

4.Самите коли бяха мноооого добре подбрани и цветово и като модели. В смисъл не се дублираха един друг,а показваха широчина в палитрата на Шкода. Жълто, Червено и Бяло е отлична комбинация,която очевадно привличаше посетители.

5.Рекламните материали бяха много качествени и оригинални.

6.Грамотата,която получих бе страхотна изненада.

7.Благодаря на всички Вас за подкрепата и интереса към Феста.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Мнение от The Hooligan »

И аз искам да благодаря на всички които дойдоха от цялата страна, за да присъстват и помогнат в организацията! Искам да обърна внимание, че никоя друга година не е имало толкова много гости от страната за феста. Това е висока оценка и уважение към участниците. Самото участие беше на безупречно високо ниво! Автомобилите бяха изпипани до последния детайл и хората ги оцениха.
Благодаря ви приятели, големи сте!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
Бай Миле-Шивача

Škoda Racer

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl killer
Обратна връзка:

Мнение от Бай Миле-Шивача »

И аз да драсна два реда за моите впечатления от феста.
Първи ред - абе много яко беше бе хора [smilie=yahoo.gif]
Втори ред - Повече с Любомиров,моркова,Мони и Краси няма да излизам !!! [smilie=kiss3.gif]
Край !!!
Сега сериозно...
Много силно се представихме на феста, организацията беше на много високо ниво,запознах се(с някой опознахме)с много готини хора, колите уникални, подараците яки...абе с две думи СУПЕР СТЕ и съм много щастлив, че съм част от този форум и вие сте мои приятели браво
P.S специални благодарности на Явката за превоза от кръчмата до диското, той си знае [smilie=friends.gif]
Аватар
iavkata

Шкода Новак

Гараж: 2010 Fabia 2 FL, 1.6 TDI-CR (CAYB)

Мнение от iavkata »

Бай Миле-Шивача написа:Повече с Любомиров,моркова,Мони и Краси няма да излизам !!!
За следващата среща - с гумени ботуши до коленете и ги почваш наред и 4-мата! [smilie=hunter.gif] [smilie=yahoo.gif]
Бай Миле-Шивача написа: P.S специални благодарности на Явката за превоза от кръчмата до диското, той си знае [smilie=friends.gif]
За нищо, голямо шоу беше! [smilie=kiss3.gif]
Аватар
Morkova

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia vRS 2019
Skoda Superb 1.8 TSI 4x4 2009
Skoda Felicia 1.3 1996

Мнение от Morkova »

Абе бай Миле ти какви коментари пишеш.... помниш ли нещо от събота вечер алкохолно петно такова?? [smilie=yahoo.gif]
simo tdi

Škoda Фен

Мнение от simo tdi »

Когато има интелигентни умни отворени хора с богато чувство за хумор се получава това : ШКОДА ФОРУМ
Аватар
tsonko

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service

Мнение от tsonko »

Поздравления и респект към всички, участващи и представящи марката - колите бяха много много добре подбрани и подготвени за мероприятие от такъв мащаб.Имаше и далеч не толкова перфектни автомобили, но летвата се вдига все по-високо с годините. Аз лично очаквах да видя по-голямо разнообразие от моделите на ФВ. Липсваха ми Пасати, 2, 3, 5, 6..., голфове 5, 6 - има много наточени коли, нямаше и Тигуан (Сами догодина да им закара един..). Рекламата и торбичките, с които всички се разхождаха няма да ги коментирам - евала на Пепи и семейството му! Огромни благодарности заслужават и всички, които организираха вечерята в ресторанта, Маджо и Деси, която се беше постарала вкусната вечеря да завърши със страхотен десерт. С нетърпение чакам повече инфо за рецептата. Трудно ми е вече да запомням след всяка среща имената на колегите, с които се запознавам. Поздрави на Жоро 120, Стуци и Ссилиев!
Аватар
joro120L

Ретро Škoda

Гараж: Škoda 120L

Мнение от joro120L »

Поздрави Цонко.
Благодаря за отделеното внимание. Радвам се, че се запознахме.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Помощничките.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
liliyavalentinova

Škoda Фен

Гараж: Автомобил

Мнение от liliyavalentinova »

Леле колко съм изтръпнала тука .. В повечко ми е дошло правенето на торбички, но нищо справихме се повече от чудесно браво
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Мнение от The Hooligan »

Цонко, всеки фест е различен и се набляга на определени модели повече за сметка на други, така има нещо различно всеки път. ;)
Аватар
zzankov

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp

Мнение от zzankov »

За тази година мероприятието е планирано за 01.04.2017.
Някой?
Нещо?
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”