Участие на VW FEST 2016 и Рожден Ден на форума
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Евала за организацията, никакви забележки, само суперлативи!
Бееееее.....
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
хахахахах..... ши ва съдяяVALDO написа:Маджо е като италянеца от рекламата на Pizetti, само че той е по тортите!
В темата на чревоугодниците ще ви дам повече инфо.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Morkova
- Гараж: Skoda Octavia vRS 2019
Skoda Superb 1.8 TSI 4x4 2009
Skoda Felicia 1.3 1996
ИЗКЪРТВАЦИЯ! Голям фест, много достойни участници! Много подаръци раздадохме в IEC много доволни хора, идват и ми викат "Браво, много сте добри, постарали сте се яко!" и още куп, куп суперлативи. Рождения ден, като на празник....Поляхме доволно в боримечката и после ние си знаем.... само и единствено за здравето на бебето
Стана на годинка
п.с. Запознах се с някои нови колеги. Stucata няма грешка, много пекан, само да смъкне малко "джипката" и ще стане огън бий.
Поздрави на всички
Любомиров, Милчо и ко пияници няма да ги коментирам! Те не са за коментар! Не са хора!![ireful1 [smilie=ireful1.gif]](./images/smilies/ireful1.gif)
п.с. Запознах се с някои нови колеги. Stucata няма грешка, много пекан, само да смъкне малко "джипката" и ще стане огън бий.
Поздрави на всички
Любомиров, Милчо и ко пияници няма да ги коментирам! Те не са за коментар! Не са хора!
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Изживяването за мен бе уникално. Едно че въобще ми бе за първи път да бъда на подобен фест,а и второ,че бях участник.
1.Като организация на самото събитие нямам забележки с изключение на слабия контрол спрямо тези,които си палеха колите.Трябваше да се изживявам на лошия чичко,който скастря непослушните хлапета
През втория ден запалването на коли бе доооооооооста по-рядко.
2.По отношение на нашата си организация,мога само суперлативи да изкажа.Всичко бе на ниво.
3.Лично на мен ми идваха малко в повече близостта на посетителите спрямо колите и слабоумните полицайки
Но смятам,че всичко бе в нормални граници.
4.Самите коли бяха мноооого добре подбрани и цветово и като модели. В смисъл не се дублираха един друг,а показваха широчина в палитрата на Шкода. Жълто, Червено и Бяло е отлична комбинация,която очевадно привличаше посетители.
5.Рекламните материали бяха много качествени и оригинални.
6.Грамотата,която получих бе страхотна изненада.
7.Благодаря на всички Вас за подкрепата и интереса към Феста.
1.Като организация на самото събитие нямам забележки с изключение на слабия контрол спрямо тези,които си палеха колите.Трябваше да се изживявам на лошия чичко,който скастря непослушните хлапета
2.По отношение на нашата си организация,мога само суперлативи да изкажа.Всичко бе на ниво.
3.Лично на мен ми идваха малко в повече близостта на посетителите спрямо колите и слабоумните полицайки
4.Самите коли бяха мноооого добре подбрани и цветово и като модели. В смисъл не се дублираха един друг,а показваха широчина в палитрата на Шкода. Жълто, Червено и Бяло е отлична комбинация,която очевадно привличаше посетители.
5.Рекламните материали бяха много качествени и оригинални.
6.Грамотата,която получих бе страхотна изненада.
7.Благодаря на всички Вас за подкрепата и интереса към Феста.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- The Hooligan
И аз искам да благодаря на всички които дойдоха от цялата страна, за да присъстват и помогнат в организацията! Искам да обърна внимание, че никоя друга година не е имало толкова много гости от страната за феста. Това е висока оценка и уважение към участниците. Самото участие беше на безупречно високо ниво! Автомобилите бяха изпипани до последния детайл и хората ги оцениха.
Благодаря ви приятели, големи сте!
Благодаря ви приятели, големи сте!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Бай Миле-Шивача
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl killer
- Обратна връзка:
И аз да драсна два реда за моите впечатления от феста.
Първи ред - абе много яко беше бе хора
Втори ред - Повече с Любомиров,моркова,Мони и Краси няма да излизам !!!
Край !!!
Сега сериозно...
Много силно се представихме на феста, организацията беше на много високо ниво,запознах се(с някой опознахме)с много готини хора, колите уникални, подараците яки...абе с две думи СУПЕР СТЕ и съм много щастлив, че съм част от този форум и вие сте мои приятели
P.S специални благодарности на Явката за превоза от кръчмата до диското, той си знае![friends [smilie=friends.gif]](./images/smilies/friends.gif)
Първи ред - абе много яко беше бе хора
Втори ред - Повече с Любомиров,моркова,Мони и Краси няма да излизам !!!
Край !!!
Сега сериозно...
Много силно се представихме на феста, организацията беше на много високо ниво,запознах се(с някой опознахме)с много готини хора, колите уникални, подараците яки...абе с две думи СУПЕР СТЕ и съм много щастлив, че съм част от този форум и вие сте мои приятели

P.S специални благодарности на Явката за превоза от кръчмата до диското, той си знае
![friends [smilie=friends.gif]](./images/smilies/friends.gif)
- iavkata
- Гараж: 2010 Fabia 2 FL, 1.6 TDI-CR (CAYB)
За следващата среща - с гумени ботуши до коленете и ги почваш наред и 4-мата!Бай Миле-Шивача написа:Повече с Любомиров,моркова,Мони и Краси няма да излизам !!!
За нищо, голямо шоу беше!Бай Миле-Шивача написа: P.S специални благодарности на Явката за превоза от кръчмата до диското, той си знае
- Morkova
- Гараж: Skoda Octavia vRS 2019
Skoda Superb 1.8 TSI 4x4 2009
Skoda Felicia 1.3 1996
Абе бай Миле ти какви коментари пишеш.... помниш ли нещо от събота вечер алкохолно петно такова?? ![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
-
simo tdi
Когато има интелигентни умни отворени хора с богато чувство за хумор се получава това : ШКОДА ФОРУМ
- tsonko
- Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service
Поздравления и респект към всички, участващи и представящи марката - колите бяха много много добре подбрани и подготвени за мероприятие от такъв мащаб.Имаше и далеч не толкова перфектни автомобили, но летвата се вдига все по-високо с годините. Аз лично очаквах да видя по-голямо разнообразие от моделите на ФВ. Липсваха ми Пасати, 2, 3, 5, 6..., голфове 5, 6 - има много наточени коли, нямаше и Тигуан (Сами догодина да им закара един..). Рекламата и торбичките, с които всички се разхождаха няма да ги коментирам - евала на Пепи и семейството му! Огромни благодарности заслужават и всички, които организираха вечерята в ресторанта, Маджо и Деси, която се беше постарала вкусната вечеря да завърши със страхотен десерт. С нетърпение чакам повече инфо за рецептата. Трудно ми е вече да запомням след всяка среща имената на колегите, с които се запознавам. Поздрави на Жоро 120, Стуци и Ссилиев!
- joro120L
- Гараж: Škoda 120L
Поздрави Цонко.
Благодаря за отделеното внимание. Радвам се, че се запознахме.
Благодаря за отделеното внимание. Радвам се, че се запознахме.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Помощничките.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
liliyavalentinova
- Гараж: Автомобил
Леле колко съм изтръпнала тука .. В повечко ми е дошло правенето на торбички, но нищо справихме се повече от чудесно 

- The Hooligan
Цонко, всеки фест е различен и се набляга на определени модели повече за сметка на други, така има нещо различно всеки път. 
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
За тази година мероприятието е планирано за 01.04.2017.
Някой?
Нещо?
Някой?
Нещо?