Постоянно активирани фарове
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Ще ти сложат стъкло със същите функционалности, да.
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Датчика за фаровете е в основата на огледалото от към предния джам. Там е и този за дъжд. На огледалото, в купето, има един датчик за светлина, за да затъмнява огледалото ако някой те заслепява за теб.
- sonnyer
- Гараж: Kia Sportage NQ5 1.6 T-gdi 150ps Manual-6 speed
Ex: Skoda Superb II FL CFGB
При мен на Skoda Superb II FL се наблюдаваше също нещо подобно. Ясно лятно време, сутрин 08:10, слънцето пече челно в колата и фаровете се пускат. Чудих се, разпитвах, търсих опция за чувствителност на сензора (при други коли/модели има такова), но нищо не намерих и си спрях да се ровя.
Аз в 95% от времето държа фаровете изключени (0), тъй като колата ми се паркира в гараж и при всяко влизане/излизане без значение дали навън е светло/тъмно, фаровете се пускат и изгасват ако е на Auto, което доста ме дразни и най-вече бих искал да си спестя скъсяването живота на крушките.
Аз в 95% от времето държа фаровете изключени (0), тъй като колата ми се паркира в гараж и при всяко влизане/излизане без значение дали навън е светло/тъмно, фаровете се пускат и изгасват ако е на Auto, което доста ме дразни и най-вече бих искал да си спестя скъсяването живота на крушките.
-
shibumi
- Гараж: Fabia 1 2006 1.4 TDI PD 80 ps, Octavia Scout 2008 2.0 TDI PD 140 ps, Fabia 1 VRS 2005 :) , Fabia 1 1.9 SDI
С риск да се изказвам неподготвен...JORDITO написа: 28.06.2020, 12:39:50 Всъщност,май датчика е на стъклото при датчика за дъжд. Дано не е той дефектирал, че нов е 600 лв.
Напоследък виждам в АлиЕкспрес - ключ за фарове с датчик в рамките на около 35- 40 $ , първо към колегата, ако случайно е изгорял оригиналния , дали е възможно да се замени с по-разумен ценови диапазон.
И дали някой е ползвал подобрен и има ли лични, преки впечатления ?
Споделям линк , и ако някой , който е по-наясно с тези технологии сподели мнение , би било чудесно
https://www.aliexpress.com/item/3284112 ... hweb201603_
Поздрави
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
shibumi, колегата Дениз сложи на Йети такъв ключ и работи.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
Първо трябва да видиш каква ти е буксата на ключа тъй като са различни. Второ има риск да остане фуга от горната страна на ключа тъй като уж ключа е по - малък предупреждаваше китаеца, но при мен на Йетито пасна идеално. Не знам при Октавия и Супърб как ще пасне. Coming и Leaving home при мен не сработи, може би ключа го няма като функция, но в youtube съм гледал клипове че работи. Адекватно си сввтва фаровете като се затъмни, не е прекалено чувствително, не дава грешка, подсветката е с почти същия цвят като всичко останало. Взимай смело!

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Проблем при тези ключове е, че има период когато е сумрак, тогава колата остава само на габарити. И полицая те изплющява ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Че китайчето не е ли оставило някое потенциометърче за донастройка? Странно.
Бееееее.....
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
На китайски има някаква инструкция за настройки, въртиш наляво, надясно, но това не мога да го избегна. Няколко съм слагал, всичко е така
Има момен в който, нито си на дневни, нито на къси,а на габарити.
И това го разбрахме, като го спряха полицаите колегата ми![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
И това го разбрахме, като го спряха полицаите колегата ми
GUNTER SERVICE

- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка: