Нов съм във форума и се нуждая от вашето мнение и опит. Спрял съм се на Октавия 3 2.0 TDI. Набелязал съм си една 2.0 тди 184кс с VRS пакет и DSG скоростна кутия, но като цяло не съм имал Шкода и не знам много за самия модел. Това е обявата: https://www.cars.bg/offer/5e481475f723690f2f400853
Интересува ме всичко, което би могло да ми е от полза и да се отнесе към горе споменатия автомобил - поддръжка, обслужване, къде са слабите места от към двигател/скоростна кутия/окачване. В обявата пише, че колата е ЕВРО 6, 2016та година, дали е истина или продавачът е писал каквото сметне за добре?
Също така какви са разликите между VRS версията и обикновената Октавия, освен VRS пакета отвън и частите в интериора?
Като цяло съм чувал, че DSG е по капризно от към обслужване и по-чупливо (скъп ремонт заради 2та съединителя), в този случай ръчката по-добър вариант ли е за това купе? На какво по-специфично да обърна внимание при огледа на автомобила, защото ще ми бъде от полза!
Октавия 3 има ли AdBlue?
п.с. Извинявам се че пускам нова тема, но не успях да изчета всичките мнения, които преди са публикувани. Ако сметнете за добре, може да ми прехвърлите питанките към правилното място. Ще съм благодарен ако споделите мнението си и за конкретния автомобил също!