Кажи му да ти направи лог файлове,и то няколко пъти, и ти казах защо!
Във форума се изписа 100стр.за това
Ама явно амнезията те гони
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
да де, чух се с него след като ми наля софта, след като си тръгнах от там, и тогава ми каза че не било негова работа и струвало допълнително. Към дадения момент не знаех, че трябва да се правят лоф файлове нито как се правят. Затова като му звъннах го питах дали е правил, защото ръчкаше нещо на лаптопа, аз тогава не знаех че лог файлове се правят после в движение...
може да си ми казал, затова не споря, но знаеш че на мен акъла тогава ми беше в теча от кутията.... целия път и чакане...
Ей това е проблема. А той не прави. Ама ние не знаем, че трябва. Не ни е работа на нас потребителите да знаем.BlackPearl написа: 26.05.2020, 10:40:25 РЕВО ИЗРИЧНО ИМАТ В ТЕХНИТЕ ТЕХНИЧЕСКИ ЛИСТИ СПУСНАТИ КЪМ ДИЛЪРИТЕ:
ТОВА ИМ Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ, ДА ТИ НАПРАВЯТ ЛОГ ФАЙЛ НА ПОЗИЦИИТЕ.

.
SimonSez написа: 25.05.2020, 19:50:06 Отново искам да изкажа благодарности на всички замесени, които въпреки крехкото ни приятелство от 1 година, сами се поинтересуваха затова какво се случва с моят двигател
в движение нищо не се усеща и детонации няма, но според графиката може да има проблем в софта как кореспондира с колата щом се случва това пропадане, което може да е причинено от дроселната клапа или нещо друго...
Не спорим, Харпун!
Аз пък ще те напрегна малко, чисто приятелски така.SimonSez написа: 26.05.2020, 13:03:23 Както казах, признавам си вината за моята част от работата. Вече ми се изясниха доста неща. Минала работа и няма смисъл да я мисля и да се напрягам допълнител
Точно 70кс и около 100нм изчезват за части от секундата и после пак ги има

![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)