Привет на всички !!!
Още веднъж благодаря за споделените мнения и насоки !!!
До момента само със Жоро с Черната Фабия се чухме по телефона и му благодаря и тук за отделеното врме !!! Неговите насоки си остават същите и при телефонен разговор и във форума, което доказва ,че е последователен !!!

Друг колега сподели, че всеки сам решава за себе си - това разбира се е така, но според мен е глупаво ако не се опитам да чуя и други мнения.
Това е първата кола, върху която се замислям да правя нещо по сериозно освен нормалното обслужване. С предишните коли нещата се стекоха така, че не остана време за друго. Първата Фабия я карах някъде около 3 години, но тъй като беше в гаранция и на лизинг, възможностите бяха ограничени. Поради това, че чак след като купих колата, започнах да чета и да се интересувам... разбрах ,че не съм направил най-баланисрания избор от гледан точка двигател и оборудване. Иначе с пъравта Фабия минах доста километри и надали има някой да се оплаква от чисто нова кола от магазина.
За жалост липсата на някои неща в оборудването ( главно поради мое недоглеждане при покупката- може би защото не исках да чакам и взех каквото имаше на склад ) започнаха малко по малко да ме дразнят. Още тогава видях разликата между РС и това което аз бях взел много се ядосах. Пак ще кажа, причина за избора на ниво на оборудване беше изцяло моето недоглеждане. Сметнах че съм "спестил" около 5 хиляди лв между това което взех и РС... но дори и да бях се опитал да ги вложа допълнително... пак нямаше да упсея да изравня нещата.
Тогава си взех първата поука - първо питай и после действай !!!
Когато избирах Скаута - търсех максимално оборудван модел и след доста мъки и чакане намерих ! Тъй като този път, смятам добре си бях свършил работата - освен една китайска навигация ( развали ми с е оригиналния Колумбус ) други доработки не съм правил. Първо налагаше се доста да пътувам по работа и не оставаше най-вече свбодно време.
Та стигаме до сега - вече не пътувам толкова по работа ( особено сега в периода на карантина) , колата вече не се води на фирма а си е на мое име и мога да правя каквото искам

Та по повод какво и колко да се прави - погеднах проектите, които вече са изпълнени. Обърнах внимание ( на нещо което преди пропусках) че въпреки доработките се вижда стремеж, колата да остане колкото се може по-близо до оригиналния вид.
Признавам, че повеето луди идеи ми минаха през главата преди да прочета повече от форума

Та за това написах темата. До колкото видях има много случаи,когато на даден проблем решението вече е намерено и не е нужно някой пак да открива "топлата вода". Също така видях, че за всеки проект е добре да има сериозна подготовка.
След всикчо прочетено - нагласата ми е следната - до колкото се може да запазя вида на колата ( купил съм отдавна ЛЕД светлини , но все не остава време да ги сложа и може би по добре, защото не виждам начин точно за тези които съм взел , да не променят изгледа на колата) и да добавя в разумни граници някои неща с които може да се каже,че съм свикнал.
Конкретното мнение за климатроника наистина ме заинтересува, но пак ще кажа, ако някой е опитвал на друг модел да прави такъв вид "ъпгрейд" ще се радвам да чуя преки впечатления.
Когато става дума за наистина дълъг път, неща като темпомат, особено ако е със новите функции и е адаптивен, наистина улесняват пътуването. До колко може да се добави такава система.... верочтно все още е трудно и доста скъпо, но на някои модели мултифункционални "огледала" вече с е предлагат функции - системата да предупреждава ако наускаш лентата или се доближаваш прекалено много до автомобила пред теб и то на една бих казал поносима цена. Хубавото на тези "огледала" е ,че с е захвашат само сс щипки или нещо като ластици и на практика, ако не ти трябва може да се свали устройството.
Фунцията за автоматично включване на фаровете с датчик и датчик за интервала на работа начистачките, също е едно сериозно удобство ...
Надявам се не прекалявам със размишленията на глас

Поздрави на всички !