Нищо не разбирам от италиански, но самият език е толкова готин, а и италианците са толкова темпераментни
Рено
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Рено
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Рено
Вчера се разходих с Реното до Серес и обратно. Карах кажи речи по ограниченията, за да видя с нормално каране как гОри. София - Кулата, преди да ни спрат за лични карти разходът по борд комп. показваше 7.8л/100км като средната скорост беше нещо от сорта на 100-101км/ч.
След това имам малко градско в Серес в търсене на паркомясто и някъде, където да хапнем. Помотахме се малко и хайде обратно към София. Спирах да зареждам на Шел кулата. Разход отиване-връщане твърда 8-мица
Не знам добре ли е, зле ли е но ще се радвам след разработката, ако успее да падне още 0.5-1л/100км

Колата вози хем стегнато, хем достатъчно комфортно. Определено съм впечатлен от обезшумяването! На високите скорости се усеща като "тежка" кола, а от друга страна воланът е сууупер директен. Едвам го мърдам, а колата реагира като ужилена.
Медията е адско дърво, не е интуитивна менюта в менюта...Сравнено с ВАГ е в пъти по-зле. Поне андроид аутото върви на пушка - Waze, Spotify итн. Музиката BOSE също дъни приятно.
Седалките са МЕГА удобни! като изключим "трудното" влизане-излизане заради високите бордове. Тва го казвам, защото ми беше болка, че за близо 3 години така и не можах да си намеря позицията в тези на Фабията, а хем и те бяха уж "спортни". Често ме болеше кръста дори след не чак толкова продължително каране.
Наложи се да карам на връщане почти целия път на фарове. За късите съм със смесени чувства (нещо като собствениците на 4-оките Октавии с ЛЕД), дългите обаче къртят зъби
!!! На 20км от София ме валя и дъждец...Само ще отбележа, че нямам стечки по страничните джамове муаххахаха...
Ами това е, което мога да споделя за сега като впечатления.
След това имам малко градско в Серес в търсене на паркомясто и някъде, където да хапнем. Помотахме се малко и хайде обратно към София. Спирах да зареждам на Шел кулата. Разход отиване-връщане твърда 8-мица

Колата вози хем стегнато, хем достатъчно комфортно. Определено съм впечатлен от обезшумяването! На високите скорости се усеща като "тежка" кола, а от друга страна воланът е сууупер директен. Едвам го мърдам, а колата реагира като ужилена.
Медията е адско дърво, не е интуитивна менюта в менюта...Сравнено с ВАГ е в пъти по-зле. Поне андроид аутото върви на пушка - Waze, Spotify итн. Музиката BOSE също дъни приятно.
Седалките са МЕГА удобни! като изключим "трудното" влизане-излизане заради високите бордове. Тва го казвам, защото ми беше болка, че за близо 3 години така и не можах да си намеря позицията в тези на Фабията, а хем и те бяха уж "спортни". Често ме болеше кръста дори след не чак толкова продължително каране.
Наложи се да карам на връщане почти целия път на фарове. За късите съм със смесени чувства (нещо като собствениците на 4-оките Октавии с ЛЕД), дългите обаче къртят зъби
Ами това е, което мога да споделя за сега като впечатления.
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Рено
300 коня кола 100км средна скорост и разход 8.0
Направо музика.
Игин е колицата..
За фаровете на ниска кола няма как да са ОК просто снопа за да свети добре трябва или да е с корекция нагоре, което ще заслепява отсрешния трафик или трябва да пада от високо както е при SUV.
Карай и си свиркай. Надявам се към края на годината и аз да мога да се зарадвам с една такава играчка.
Направо музика.
Игин е колицата..
За фаровете на ниска кола няма как да са ОК просто снопа за да свети добре трябва или да е с корекция нагоре, което ще заслепява отсрешния трафик или трябва да пада от високо както е при SUV.
Карай и си свиркай. Надявам се към края на годината и аз да мога да се зарадвам с една такава играчка.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Рено
Е, то това не е някво чудо, ама пък като се сетя при Октавия и Фабия...digitalundgrd написа: 04.02.2020, 19:21:36 .Само ще отбележа, че нямам стечки по страничните джамове муаххахаха...
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Рено
digitalundgrd, надъхваш ни.
Не очаквах да е обезшумена и да няма стечки по стъклата.
Разходът ти е добре, защо се косиш 100 средна не е малко.
Иначе обикаляш ли за места да си далеч от хората?Аз с такава кола не знам как бих паркирал...
Давай още инфо като има
Не очаквах да е обезшумена и да няма стечки по стъклата.
Разходът ти е добре, защо се косиш 100 средна не е малко.
Иначе обикаляш ли за места да си далеч от хората?Аз с такава кола не знам как бих паркирал...
Давай още инфо като има
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Рено
Убеден съм, че като я разработиш разхода няма да спадне. Напротив, вероятно ще скочи. Сещаш се защо, нали ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
На мен фабията най нисък разход ми даваше първите 1000 км. После... газ, газ, газ, и.... то си требе бенДЗин![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
На мен фабията най нисък разход ми даваше първите 1000 км. После... газ, газ, газ, и.... то си требе бенДЗин
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Рено
Дейба тъпата корона щуротия - не можеш да се порадваш на колата както трябва. А пукна пролет, настана време за раздаване на газ.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Рено
Абе път има, даже без много движение и е супер за раздаване на газ.
Сам на пътя обаче камерите няма никъв шанс да те пропуснат... В Събота ме спряха на Ябланица за неправилно изпреварване
и освен това получих и два фиша за превишаване с 20 км/ч в София, като са ме снимали след 17.02. Явно от цивилни коли щото все се оглеждам кат гърмян заек, особено там където са ме снимали...
Сам на пътя обаче камерите няма никъв шанс да те пропуснат... В Събота ме спряха на Ябланица за неправилно изпреварване
и освен това получих и два фиша за превишаване с 20 км/ч в София, като са ме снимали след 17.02. Явно от цивилни коли щото все се оглеждам кат гърмян заек, особено там където са ме снимали...- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Рено
По Малинов в посока Макдоналдс-а, срещу Военното Училище - там застават в локалното и се редят между паркиралите коли. Виждал съм патрулки и едно синьо Мондео на Военна Полиция и уж гледам като минавам от там ама...
Другата снимка е на Околовръстното в посока Павлово/Овча Купел на Айкото.
Триноги не съм засичал скоро и на двете места, нито патрулки. Явно снимат от цивилни коли, което...
Другата снимка е на Околовръстното в посока Павлово/Овча Купел на Айкото.
Триноги не съм засичал скоро и на двете места, нито патрулки. Явно снимат от цивилни коли, което...
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Рено
Не е военно училище, а полицейска академия.
Една черна Вектра със затъмнени прозорци също дебне там, паркирана между колите.
Тази същата Вектра съм я засичал да снима и на отсечката от Ракова болница към Малинов (бул.Проф.Марко Семов), точно преди светофара с Андрей Сахаров.
Призовавам всички служители на пътна полиция използващи засичащи и заснемащи устройства - останете си вкъщи
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Рено
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl

![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)