Аз съм с фолио от 4г и на фаровете и на стоповете и съм много доволен.Пази много.
Относно поведението на колата, Светльо ще си каже от първа ръка след време.
Сами?
Как так и предните и задните ще се мятат в една посока бря?Това възможно ли е?
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)

За сега всички РС 280, които съм виждал без значение къп или не идват с другия ауспух (с разделителната плочка). Само Трофита съм виждал с такъв като тоя, който са ми сложили.Sec8200 написа: 02.02.2020, 22:17:23 digitalundgrd, страшна е!
Аз имам питания
Ако се поръча нормален 280 без къп с такъв ауспух ли идва? Не намерих инфо в нета.
Системата за 4control може ли да се изключва?
Гледам познато място за снимки, имало е дефиле. А мерене имаше ли с vRS? Без клипче, само брифинг![]()
а този другия пак такъв спортен звук ли има?пуканията също ли ги има?digitalundgrd написа: 03.02.2020, 00:01:24 За сега всички РС 280, които съм виждал без значение къп или не идват с другия ауспух (с разделителната плочка).
Трофито визуално може да се различи по специфичните стандартни за него 19ки джанти с червени ленти, с които излиза по дифолт. Също, така предните спирачни дискове са нарязани.Sec8200 написа: 03.02.2020, 08:10:52а този другия пак такъв спортен звук ли има?пуканията също ли ги има?digitalundgrd написа: 03.02.2020, 00:01:24 За сега всички РС 280, които съм виждал без значение къп или не идват с другия ауспух (с разделителната плочка).
В София на България се мие един лимонен. Не мога да го различа отдалеч дали е Трофи. Също много добре стои.

Не, бе... как ще се разделяме, та ние се обичаме