Риска го създаваш сам.
Ако ти се покачва толкова много Адреналина от Мощни коли, по-добре не излизай на пътя, много Рисков ставаш от това да си начешеш Кефа.
Риска го създаваш сам.
"Octavia"-та ми е 110 Конски Сили, но от много отдавна не и Работи Турбото. Определям мощността и като на "SDI". Изминал съм над 100.000 Километра така. Помня само за един опасен случай, като твърдя, че грешката беше в моята преценка. Ако при грешни преценки вдигаме Конските Сили - тази игра няма край, запомнете го от мен..
Тук спор няма!JorshTDI написа: 30.03.2020, 17:35:14 Абсурдни ограничения имаме тук на много места,полицайчетата се крият и рекетират хората.

Ти, изобщо четеш ли, това което съм написал. Или просто си драскаш за броя?
Що се напрягаш? Колегата пита, получи си информацията дето го интересуваше. От там насетне си лафим, а и питащия колега активно участва в лафа... Това е форум, не е изпит по конспект.alexk написа: 30.03.2020, 19:18:38 Тази тема е направо за кофата, толкова е осрана с глупости, че чак ме хвана яд да чета, а мислех, че става дума за супърб фейслифт...
Няма да се заяждаме, нали
като се сетя в собствената си тема за продажба на колела и гуми точно ти какво изписа, не виждам причина изобщо да даваш становище!alexk написа: 30.03.2020, 19:18:38 Тази тема е направо за кофата, толкова е осрана с глупости, че чак ме хвана яд да чета, а мислех, че става дума за супърб фейслифт...
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)