Ами каза, че Скала и е залепнала като удобство. Камика и се струва дървен, със слаба видимост. Има база за сравнение и с нашата Октавиа. За нея пък казва, че и идва огромна. Нейното каране е 99.9 само градско в малък град.
Škoda Kamiq
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Škoda Kamiq
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Škoda Kamiq
Аз само съм сядал в двете, Scala и Tuhla ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
И ма мен Scala ми е по удобна. По кола е. Но аз, като цяло, не харесвам бусовата позиция на шофиране. Обичам да съм по близо до земята, иначе имам усещамето, че ще се търкулна
Иначе са почти еднакви от към място в купето.
И ма мен Scala ми е по удобна. По кола е. Но аз, като цяло, не харесвам бусовата позиция на шофиране. Обичам да съм по близо до земята, иначе имам усещамето, че ще се търкулна
Иначе са почти еднакви от към място в купето.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Škoda Kamiq
Като тествах Камик и Карок установих, че при Камик е по-просторно усещането отзад. И при двете като си наглася удобна позиция за шофиране и после седна зад шофьора, в Камик беше по-просторно.
Иначе за видеото - типично английско време - заваля. И какво забелязах - изпотени фарове и мигачи. Смотана работа.
Иначе за видеото - типично английско време - заваля. И какво забелязах - изпотени фарове и мигачи. Смотана работа.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Škoda Kamiq
Много ми е смешно есюви на предно само
Няма такъв смях.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Škoda Kamiq
Поредният паркетник с оглед постоянно търсещите се безсмислени технически чудеса наречени SUV!

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Škoda Kamiq
Абе, идеално си е! Що да е 4х4 и да е на дебела цена? Има по-големи, които ги предлагат. А и на дали претендира за постижения извън пътя. Чудна машинка за превоз насам-натам в града и по някой черен път за кеф. Че и място отзад има за двама възрастни. Малко ми малее багажника, но не е толкова зле като при Йети. На мен лично ми допада. В ниския ценови клас ще е чудесно предложение в сегмента си 
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Škoda Kamiq
40 бона, ебах го в ниския ценови клас.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Škoda Kamiq
К’ви 40? Там почва Карок. Кодиак тръгва от 50. Даже Октавията почва от 32. Поне в страницата на Еуратек - Камик почва от 30, като по-тънко са Скала и Фабия само. Ако не гледам промоциите, а ценовата листа. Може и да бъркам, ама т’ва определено е “нисък ценови клас”
-
Yaya
Škoda Kamiq
Преди месец си взех Камик. Колебаех се между Тойота CH-R, Мазда СХ-3, Т-рока и Камика. Ароната я отписах още от пръв поглед в ютюб.
На Тойотата не ми харесаха задните седалки с малък прозорец и стърчащия дисплей. На Маздата не ми хареса таблото вътре и не бях сигурна дали поддръжката на колата впоследствие ще ми допада, на Т-рока интериорът ми се стори евтин и вътре се чувствах като в стара лада.
Служебната кола ми е Октавия, карам я от 7г вече, сравнително здрава кола. Загледах се в Камика още в края на миналата година, но реших да не бързам с покупката и да проверя пазара - все пак бях отделила около 45к и реших да не бързам, не са малко пари.
Оказа се, че наличните им автомобили имат по-добра цена от тези в ценовата листа, като добавиш металика и няколко екстри. Хванах някаква промоция, взех Амбишън с половината от екстрите на Стайл и съм сравнително доволна. Излезе около 40к.
Моята е 1,5 TSI, 150к.с., но нямам намерение да я натискам много. Ръчна скоростна - не съм лигла и нямам проблем със скоростите
Шофирам предимно в града, но все пак си возя и детето, затова дори не е стоял въпрос да гледам Октавия или Скала. Искаше ми се нещо по-стабилно на пътя. Кодяк ми идваше голям, а и нямам нужда от 4х4, трябва ми кола за асфалт.
Момчета, за класа си колата е чудесно дамско возило. И на живо изглежда много кокетно зверче - след като прави впечатление на мъжете на паркинга в офиса, значи не е компромис. Аз съм доволна засега. Дано се окаже и здрава
На Тойотата не ми харесаха задните седалки с малък прозорец и стърчащия дисплей. На Маздата не ми хареса таблото вътре и не бях сигурна дали поддръжката на колата впоследствие ще ми допада, на Т-рока интериорът ми се стори евтин и вътре се чувствах като в стара лада.
Служебната кола ми е Октавия, карам я от 7г вече, сравнително здрава кола. Загледах се в Камика още в края на миналата година, но реших да не бързам с покупката и да проверя пазара - все пак бях отделила около 45к и реших да не бързам, не са малко пари.
Оказа се, че наличните им автомобили имат по-добра цена от тези в ценовата листа, като добавиш металика и няколко екстри. Хванах някаква промоция, взех Амбишън с половината от екстрите на Стайл и съм сравнително доволна. Излезе около 40к.
Моята е 1,5 TSI, 150к.с., но нямам намерение да я натискам много. Ръчна скоростна - не съм лигла и нямам проблем със скоростите
Момчета, за класа си колата е чудесно дамско возило. И на живо изглежда много кокетно зверче - след като прави впечатление на мъжете на паркинга в офиса, значи не е компромис. Аз съм доволна засега. Дано се окаже и здрава
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Škoda Kamiq
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
Škoda Kamiq
Честито и много безаварийни километри! Да Ви вози безпроблемно и да давате пари само за гориво
! Качете малко снимки да се порадваме и ние...
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Škoda Kamiq
Честито и безаварийно с Камика.