След Дочка, Любо поръча Скоки
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
След Дочка Любо поръча Шуши
Като гледам първите снимки на О4, май по-добре да продължават да си правят О3 ФЛ. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
О4 ми харесва повече и от Супърб. Ама разни хора...
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Всичко е много относително. Ето днес видяхме, че O4 RS изглежда много добре.
И аз първоначално не харесвах О3 фейслифт, но после взе да ми харесва все повече.
На колегата колата е супер, да си я кара с кеф и само гориво да ѝ сипва.
За мен лично Superb II Facelift си остава най-красивото возило на Skoda досега.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
И аз първоначално не харесвах О3 фейслифт, но после взе да ми харесва все повече.
На колегата колата е супер, да си я кара с кеф и само гориво да ѝ сипва.
За мен лично Superb II Facelift си остава най-красивото возило на Skoda досега.
-
Lyubo
За мен колата и ползването и са на първо място риск, след това-разход и най-накрая-удоволствие.
Така че, дай Боже да нямаме инциденти и аварии, и ако може-да се радваме на колите
.
А и колата не е като жената-ако не ти харесва, винаги може да я смениш, а жената-не
.
Така че, дай Боже да нямаме инциденти и аварии, и ако може-да се радваме на колите
А и колата не е като жената-ако не ти харесва, винаги може да я смениш, а жената-не
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Що да не можеш жената, понякога е по-лесно. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
Lyubo
Шковид-Вируславус-Епидемиус-Карантиньос е пристигнал и следващата седмица чакам регистрация
. Не че ще го ползваме в следващите месеци де
.
-
Манев
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M
По-рано са ти я произвели от 12-та седмица.
-
Lyubo
Да, според дилъра са я произвели в 11а седмица, както първоначално каза.
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Питай дилъра какви са гумите. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Силно, много силно
-
Lyubo
Ха-ха, за гуми в този форум ми е забранено да пиша.
А то и като стои в гаража, няма да има значение![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
А то и като стои в гаража, няма да има значение
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
-
Манев
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M
Тогава питай какъв е акумулатора.
Моята дойде с полски EFB, да не се учудиш, че може да не е AGM.
Моята дойде с полски EFB, да не се учудиш, че може да не е AGM.
-
Lyubo
Да се похваля.
Вчера взех Скоки (вече така се казва). Първите 100км са много положителни.
Гумите са Дънлоп дот 09/20
.
Неприятна изненада се оказа, че без да е отразено в ценовата листа, от 48 седмица на 2019 в модел Вижън не се вгражда осветление на праговете на вратите в огледалата (а в Селекшън още го има !?). Липсва и допълнителната сигнална светлина в предните врати (има само светлоотразител). В Бришкода четох, че подобни cost cutting от същата седмица ги има в Кодиак.
Акумулаторът е някакъв германски, казаха с 5год. гаранция.
Нещо не ми се получава качването на снимките. Довечера пак ще опитам.
Вчера взех Скоки (вече така се казва). Първите 100км са много положителни.
Гумите са Дънлоп дот 09/20
Неприятна изненада се оказа, че без да е отразено в ценовата листа, от 48 седмица на 2019 в модел Вижън не се вгражда осветление на праговете на вратите в огледалата (а в Селекшън още го има !?). Липсва и допълнителната сигнална светлина в предните врати (има само светлоотразител). В Бришкода четох, че подобни cost cutting от същата седмица ги има в Кодиак.
Акумулаторът е някакъв германски, казаха с 5год. гаранция.
Нещо не ми се получава качването на снимките. Довечера пак ще опитам.
- Бай Онзи
- Гараж: Octavia 3 FL, Vision, 184 Hp, 4x4, DSG.
Не трябва ли заглавието да изглежда по следния начин?
"След Дочка, Любо поръча Шуши".
Защото иначе почти не се разбира какво точно се случва. Ако сметнете забележката ми за правилна, моля променете заглавието и ми изтрийте поста, за да не цапа темата.
"След Дочка, Любо поръча Шуши".
Защото иначе почти не се разбира какво точно се случва. Ако сметнете забележката ми за правилна, моля променете заглавието и ми изтрийте поста, за да не цапа темата.
-
Lyubo
Колега, Бърдаров,
Благодаря за комантара!
Изглежда от бързане да се включа във форума, наистина съм изпуснал запетаята в заглавието на темата.
Моля модератора, ако му се занимава, да поправи този пропуск, както и името от Шуши на Скоки
!
Благодаря!
Благодаря за комантара!
Изглежда от бързане да се включа във форума, наистина съм изпуснал запетаята в заглавието на темата.
Моля модератора, ако му се занимава, да поправи този пропуск, както и името от Шуши на Скоки
Благодаря!