Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Уж се опитах да го направя, но нещо не успях. Сега като написа, пак ще опитам. Благодаря!
П.П.: Обадих се на въпросната госпожа от резервни части в Пловдив и си поръчах капачката по номер 6V0955485.
Simov написа: 30.11.2019, 18:13:42
Да, от Еуратек я взех. Тази се води за модел Fabia NJ. Има за различните модели, но за Октавия няма.
Здравей, днес говорих с дилър от ЕТ от представителството в Стара Загора. Според него за Октавия 3 става и тази от Карок. Имат налични от Фабия и от Карок, ще ходя в понеделник да видя и двете. Ако купя ще постна информацията .
Simov написа: 30.11.2019, 18:13:42
Да, от Еуратек я взех. Тази се води за модел Fabia NJ. Има за различните модели, но за Октавия няма.
Здравей, днес говорих с дилър от ЕТ от представителството в Стара Загора. Според него за Октавия 3 става и тази от Карок. Имат налични от Фабия и от Карок, ще ходя в понеделник да видя и двете. Ако купя ще постна информацията .
Че чакам с нетърпение.
Здравейте, ходих до ЕТ, сравнявах стелката за тунела на Фабия, Карок и Скала. Тази на Карок е почти двойно по-голяма от тази за Фабия, няма да стане на Октавия-та. Стелката от Скалата също ми се видя неподходяща /според мен е голяма/, купих тази от Фабия.
Аз преди известно време също си взех от Fabia стелка за тунела, но преди седмица видях тази от Scala и ми хареса повече. Като ходих до ET ги накарах да проверим дали става от Scala на Octavia. Не стана, на Scala е доста по-голямо от необходимото.
Аз преди известно време също си взех от Fabia стелка за тунела, но преди седмица видях тази от Scala и ми хареса повече. Като ходих до ET ги накарах да проверим дали става от Scala на Octavia. Не стана, на Scala е доста по-голямо от необходимото.
На Карок е още по-голяма от на Скалата. Поръчах комплект текстилни стелки от каталога с аксесоари за Октавия. Реших да са от по-скъпите - Prestige. От ЕТ ми казаха че, до момента не са поръчвали такива. Очаквам ги в средата на следващата седмица. Като ги взема ще споделя впечатления, може да кача и някоя снимка.