Тия от ЕТ са пълна скръб. Има достатъчен избор на джанти при поръчката, 18" или 19" с някакво доплащане, вместо тия грозотии. И не да си ги купиш на пълната цена. Винаги е супер изгодно да доплатиш за други джанти, вместо стандартните с които е нивото да речем. Винаги е било така. Баси.svilen12 написа: 21.11.2019, 14:51:27 Питах за джанти. Казаха за най високото ниво това са джантите. Ако искам други да си ги купя. Имаше и още един модел, който не ми хареса.
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни и летни гуми)
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- zloQQ
- Гараж: vRS Challange 2.0 TSI
- Обратна връзка:
Аз днес видях един Супърб L&K с тези джантоци. Ми...явно съм единствения дето му допадат. Верно, не са от тоя тип след които се обръщаш, обаче подобни на тях до сега не съм виждал. Аз бих си ги карал с кеф 
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Ааа как да не са, обръщаш си се, то едва ли има по-грозна джанта, къде ли другаде ще видиш такава. Аз поне скоро не съм се виждал
. Колега да не ми се обижда, всеки си има вкус. Мен просто са ми тотална скръб.
- kalata
Велко, стига бе. Бъзикаш се нещо.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- svilen12
- Гараж: Skoda Superb 3, L&K, 190к.c., 7DSG, 4х4 2,0 TDI Cин лава металик
Не се обиждам на никой. Всеки си има вкус и мнение. Отделно аз питам да си кажете мнението, не да се съгласявате с моето. Лео/кучето ми/ каза, че нямал претенции на какво ще "вдига крачето"
Ако може да споделите дали трябва да закупя същият размер зимни гуми като летните.
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Ако на кучето Ви му харесат джантите, с които колата ще дойде от завода,
защо да не заложите на същия размер и цвят и за зимните ботушки. Аз съм фен, пристрастен към черното на джантата и бих се спрял на 4 от тези.
Поздрави, чакаме да се похвалите, когато дойде новата Ви придобивка.
Поздрави, чакаме да се похвалите, когато дойде новата Ви придобивка.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- kalata
Колега, поръчай си зимни гуми със същия размер. Монтирай си ги на тия джанти и си свиркай. Ама напролет да си харесаш по-хубави джанти. 

- svilen12
Благодаря на всички. Тези джанти ще си ги оставя за зимни, а за лятото ще взема по "да хващат окото"
И да кучето е много важно за нас, заради него купихме кемпер, че да може да пътува с нас по европата 
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Иначе ако търсиш оригинални джанти е хубаво от време на време да се оглеждаш тук във форума както и в olx. Аз преди 2 месеца си взех оригинални 16-ки за Ocatavia от Емо в olx. Джантите бяха чисто нови, барабар с гумите, сложени в завода и с оригиналните тежести и не бяха карани изобщо. Принципно джантите бяха 900 лв., но трябваше да взема и гумите, а аз си имам летни. Даде ми ги за 1000 лв. при условие, че в ЕТ бяха 1500 лв. някъде. Имай предвид, че не всички налични джанти ги качва в olx!
- ЦецоNOL
- Гараж: ***
- Обратна връзка:
Всеки си има вкус..............
Не се знае на различен цвят как ще стои тая джанта.
То не, че от завода има някакъв мега избор на читави ОЕМ?
Иначе за гумите.....
255/35/19 нещо не се бяхме разбрали с гумаджиите, та ги гледам на 2.2, метнах ги на 2.6 и веднага се усети и ще ги пусна на 2.4 мисля.
Почна да друса , да се носи по завоите на мокро кокошкарника.На 2.2 залепяше.
Бабата още я карам с летните и се държат супер - само за инфо, прибирам се след 21ч вечер и излизам сутрин към 8.30-9.
Просто в София е най-голямата гад по пътищата и няма сцепление с каквито и гуми да си.
Не се знае на различен цвят как ще стои тая джанта.
То не, че от завода има някакъв мега избор на читави ОЕМ?
Иначе за гумите.....
255/35/19 нещо не се бяхме разбрали с гумаджиите, та ги гледам на 2.2, метнах ги на 2.6 и веднага се усети и ще ги пусна на 2.4 мисля.
Почна да друса , да се носи по завоите на мокро кокошкарника.На 2.2 залепяше.
Бабата още я карам с летните и се държат супер - само за инфо, прибирам се след 21ч вечер и излизам сутрин към 8.30-9.
Просто в София е най-голямата гад по пътищата и няма сцепление с каквито и гуми да си.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Вчера видях една скала с подобни, като джантите на Супърба.
Червена беше, с панорама - хващаше окото определено.

Червена беше, с панорама - хващаше окото определено.

Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
как ще ги караш на 2.2-2.4?? първата по-голяма дупка и ще си с балон в най-добрия случай, или с крива джанта.Ц-Е-Ц-О РАНИЦАТА написа: 22.11.2019, 09:32:39 255/35/19 нещо не се бяхме разбрали с гумаджиите, та ги гледам на 2.2, метнах ги на 2.6 и веднага се усети и ще ги пусна на 2.4 мисля
Günter Stg 1
- enenen
- Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV
Ако става дума за джантите, по никакъв начин не хващат окото. Стоят си като тасове и това е. ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- svilen12
Колега виждам, че си от Варна. Като ме видиш да не дойдеш да се снимаш до колата
- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
Също се чудих, дали не е ниско това налягане за тежка кола - @Ц-Е-Ц-О РАНИЦАТА, беше споменавал, че колата му е 1,8т+. Аз направих Супърба на 2.5 атм. С 215/55/17 съм и на по-ниско зимните ги чувствам много "лигави".
В тази връзка, препоръчайте точен манометър - нещо относително компактно и качествено.