Може и да е по-малко вече. Като гледам какви задръстени филтри му монтирам вече.
15-та ззлоупотреба, лепкави и омазани... Ужас цонке....Тя не може да вдиша колата над 400 коня.

Пак алабализми пишеш.

Вярно е всичко Тодоре, което си сметнал.
Ванка, за да е всичко още по ясно, ето и разликата от 300 милибара налягане спрямо мойта къде се изразяват....сега CV или HP все тая....
Съгласен, но това да данни след 4500.todor87 написа: 25.09.2019, 12:58:26 Ванка, за да е всичко още по ясно, ето и разликата от 300 милибара налягане спрямо мойта къде се изразяват....сега CV или HP все тая....
РЕВО имат много стейджове и файлове, които не са видими за консуматорите, но ги има в дилърският панел

Със Самуил така само един път разиграхме, той тръгна на втора, аз на трета, до 250 бях напред леко , после съм 260-270 ме стига дори и се подаде леко.
Затова , Вуйчо Ваньо.........Компресор и се забравя за лагове и прочееее, а и най-важното 4х4, защото най-големият кеф е силна кола да ти изкара въздуха и да ти напука очните капиляри от ниските и ниска скорост...........питай@Kaloyan_vRS, като кара 250км еСката какво беше, пуснах му я на динамик и само го налагах - всичката , всичката газLa Furia Roja написа: 25.09.2019, 17:20:15 С Гегата бягахме от 60 на Трета..........няма никакъв шанс там Четворката срещу АПРа.
, особено като изпреварваше......сега мисли......
Ами Чичо съм. Вуйчо няма как да стана, освен ако имам сестра без да знам