Всичко за Шкода Фабия, произведена от 1999г. до 2007г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Пешо - Щангата написа: 02.08.2019, 08:02:40
Честито , с кеф да я натискаш! Отиди в хеед ауто да замериш , показва реално , проверено е . Графиката ще е интересна .
ABBC3_OFFTOPIC
Няма такова нещо като реално дино.Диното е инструмент, а на Хед специално от повече от 15г си е известно като отрезвителното дино и всякакви от този род.Там се вадят най-малко коне и е разплакало много хора Важно е как колата слага конете на пътя.Мерил съм на всички динота, които имаше налични преди около 10г в БГ и стоковите коли при добро състояние си вадят конете.Ако иска максимално реални коне на мотор - хъбово дино.За коне на колела дори смяната на джанти с 1кг по-тежки оказва влияние. Най-важното е , ако Гого отиде да мери там, после трянва само там да ходи да мери.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
@georgemilev,
Няма значение какви коне ще извади колата.
Графиките са за мерене на пишки и нищо повече.
Важното е какво, как и къде слага колата конете и нм на пътя.
Без значение къде ще мериш - после само там, но стига да е читав дино оператора, за да ти обясни като хората в реално време какво и как се случва, макар да няма вариант каквото и да е дино да пресъздаде реални условия на пътя.Най-важното е колата да е сейфти и да я пребиваш от бой без да се притесняваш, защото затова си я направил.
Меренето в Хед е ок, но когато започне драг сезона, колите не слизат от диното там и това им е приоритет.
Аз бих замерил сега в жегите и после Декември примерно за сверка с разлика от 20+ градуса на въздуха.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Мери някъде дето ти е близо и не дерат кожи. Така или иначе, меренето е само за да отчиташ прогреса. Ако си мерил някъде преди, мери там и сега.
georgemilev написа: 02.08.2019, 11:23:22
Цецо75 написа: ↑02.08.2019, 11:19:49
Че какво не ти харесва на тоя дебитормер?
Според Самуил при пълна заварка на педала не трябва да пада под 1051.
Принципно е така, обаче ти нямаш кой знае какво "падане" под 1000. Аз лично съм скептичен, че нов дебитомер ще донесе нещо кой знае какво. Но щом си го поръчал вече, сменяй.
Последно промяна от Цецо75 на 02.08.2019, 11:54:21, променено общо 1 път.
Остави ги в оригиналния цвят. Джантите са страхотни.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl