viewtopic.php?f=86&t=592
относно многото дизели нови,регенерации и лампи...има два типа хора. Такива като мен дето си слушат колите, четат и такива като другите 95% .. пали, кара и вика идеална е колата.
Обаче в града минавам покрай Супърби L&K и все по-честно чувам вентилаторите на вече загасен двигател. Усмихвам се и отминавам. Мисля да си направя експеримент и да питам да видим статистически колко ще ми кажат,че е прекъсната регенерация и колко, че "натискам я колата позагряла е"
Последно по темата на колегата. Аз твърдо,ако знаех колко ще ме дразни това щях да чакам бензин и щях да му плащам разходите. Просто и като питах много хора имаха опит с евро 5 двигателите, преди да им ги преебат със софтуера и да станат като текущите евро 6.
Вмъквам скоба ... моята не е с Adblue. Не знам дали има разлики, твоята ще е с Adblue.
П.п.2. да при VAG са на различен принцип. Ако питаш някой с Пежо не е меродавно, там го няма този метод. Същото важи и за Нисан примерно.
п.п.3. близък приятел дето беше един от мотиваторите да си купя Шкода и после дизел ходи и му обновиха софта. Стана с чести регенерацик в града като моите...каза това е ад и махна DPF, рефлашна я с малко коне добави и да не пуши. Даже ми се извини,че не е подозирал колко е по-различно