Сензор за светлини
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
MuMo89
Сензор за светлини
Възможно ли е сензора да управлява чистачките а фаровете не при положение че е комбиниран и за двете функций
- dulo
- Гараж: Superb 2,0 TDI 170hp 4x4 6DSG Edition 01 2015; Superb 2,0 TDI 190hp 4x4 7DSG Edition 01 2018
Сензор за светлини
Сензорите са два, нищо че са разположени близо един до друг. Имал съм Шкода само със сензор за светлина.
-
MuMo89
Сензор за светлини
Чрез диагностика ли трябва да се види какъв точно е проблема.
- dulo
- Гараж: Superb 2,0 TDI 170hp 4x4 6DSG Edition 01 2015; Superb 2,0 TDI 190hp 4x4 7DSG Edition 01 2018
Сензор за светлини
Първо се убеди, че имаш два сензора - за светлина и дъжд. Кодовете на наличните функции се намира на първата страница на сервизната книжка. Там можеш да видиш какви функции (екстри) има твоят автомобил. Ако има и двата сензора и единият не рабои, вече диагностика и сервиз.
-
arsenal25
Сензор за светлини
Здравейте !
Сигурно не е тук мястото да коментирам моя проблем, но ви моля за извинение, нов съм
.
Та да споделя все пак. Имам Шкода Октавия 2.0 140 кс. 4х4, 2011 г. с най високо ниво на оборудване за модела.
Та моята Шкода има следния проблем:
Дясното огледало не се прибира автоматично, светлината под огледалото не свети при отключване, плафона на дясната врата този който е монтиран на вратата не свети при отваряне, имам предвид светлоотразителният плафон, на вътрешното огледало за задно виждане десния индикатор не свети, те са едни малки лампички които светят в зелено и функцията за автоматично регулиране на фаровете също не работи, нагласял съм си ги ръчно. Та въпросът ми е , дали всички тези неща все отдясно имат нещо общо?
ще съм благодарен да споделите опит!
Благодаря предварително !
Сигурно не е тук мястото да коментирам моя проблем, но ви моля за извинение, нов съм
Та да споделя все пак. Имам Шкода Октавия 2.0 140 кс. 4х4, 2011 г. с най високо ниво на оборудване за модела.
Та моята Шкода има следния проблем:
Дясното огледало не се прибира автоматично, светлината под огледалото не свети при отключване, плафона на дясната врата този който е монтиран на вратата не свети при отваряне, имам предвид светлоотразителният плафон, на вътрешното огледало за задно виждане десния индикатор не свети, те са едни малки лампички които светят в зелено и функцията за автоматично регулиране на фаровете също не работи, нагласял съм си ги ръчно. Та въпросът ми е , дали всички тези неща все отдясно имат нещо общо?
ще съм благодарен да споделите опит!
Благодаря предварително !
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Сензор за светлини
arsenal25, прекъснат кабел в маншона на вратата. Най-вероятно маса, щом толкова много неща не работят.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
arsenal25
Сензор за светлини
Благодаря ще проверя ! ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
-
arsenal25
Сензор за светлини
Колеги, проверих кабелите в маншона на вратата, но там всичко си е ок . Ще е голямо търсене май ![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Сензор за светлини
Провери като ги прозвъня или провери като ги погледна?
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
-
arsenal25
Сензор за светлини
Като ги погледнах. Днеска ще ги прозвъня . Благодаря за съвета JORDITO .
dimibo Днес минах специален двучасов курс по работа с пробна лампа и мултицет.
После ще пиша какво съм установил .
dimibo Днес минах специален двучасов курс по работа с пробна лампа и мултицет.
После ще пиша какво съм установил .