Въпросче за подгрев на седалките?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
vrminev
Колеги имам си октавия 2014г която няма подгрев на седалките.Винаги съм бил мераклия да имам подгрев ама тази се падна без подгрев когато я купувах.Въпро са е :
За да оборудвам седалката (само едната) голяма галимация ли е .Вероятно трябва само бутон на таблото и подгрев в седалката да се сложи.Само се чудя дали има кабели заложени в таблото и по пода и до компютъра заложени .
Защото тогава става твърде сложно .
За да оборудвам седалката (само едната) голяма галимация ли е .Вероятно трябва само бутон на таблото и подгрев в седалката да се сложи.Само се чудя дали има кабели заложени в таблото и по пода и до компютъра заложени .
Защото тогава става твърде сложно .
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
-
ceckoguide
- Гараж: Skoda Octavia 3 2.0TDI 150
Задължително провери обаче дали в твоята седалка можеш да сложиш подгрев или не, защото го има като вариант да трябва да смениш седалката.
-
vrminev
Как да разбера въобще седалката дали става да и се сложи подгрева.Какво имаш в предвид ceckoguide. За какво да гледам .На клипа се вижда че при демонтаж на седалката се разкачат едни букси .Те за какво са .На старата ми шкода октавия тур има такива букси.
-
vrminev
Това с пробиването на конзолата е грозно. А номера с окабеляване на таблото ще е сложно предполагам.
Аз сега съм си сложил от онея купешките подгревни възглавнички ама не за 1 път я забравям включена и на другия ден .... Някък си ми се иска да стане работата така че когато е угасена колата да не хаби акумУлатора. Трябва да има вариянт някакъв.
Аз сега съм си сложил от онея купешките подгревни възглавнички ама не за 1 път я забравям включена и на другия ден .... Някък си ми се иска да стане работата така че когато е угасена колата да не хаби акумУлатора. Трябва да има вариянт някакъв.
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Абе много ще е грозно, но можеш си метнеш зимата една подгряваща подложка и да ти е топло на дупето, без да влизаш в схеми в които да го скъсаш от зор.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
На баир лозе е. Най-лесно е да намериш кола донор и да прехвърляш наред...
Бееееее.....