Въпросче за подгрев на седалките?

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
vrminev

Шкода Новак

Мнение от vrminev »

Колеги имам си октавия 2014г която няма подгрев на седалките.Винаги съм бил мераклия да имам подгрев ама тази се падна без подгрев когато я купувах.Въпро са е :
За да оборудвам седалката (само едната) голяма галимация ли е .Вероятно трябва само бутон на таблото и подгрев в седалката да се сложи.Само се чудя дали има кабели заложени в таблото и по пода и до компютъра заложени .
Защото тогава става твърде сложно .
Аватар
VALDO

Site Admin

Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp
Обратна връзка:

Мнение от VALDO »

Заложени, забрави!
Изображение
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Нищо няма заложено.
Всичко трябва да се прави.
Изображение
ceckoguide

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia 3 2.0TDI 150

Мнение от ceckoguide »

Задължително провери обаче дали в твоята седалка можеш да сложиш подгрев или не, защото го има като вариант да трябва да смениш седалката.
vrminev

Шкода Новак

Мнение от vrminev »

Как да разбера въобще седалката дали става да и се сложи подгрева.Какво имаш в предвид ceckoguide. За какво да гледам .На клипа се вижда че при демонтаж на седалката се разкачат едни букси .Те за какво са .На старата ми шкода октавия тур има такива букси.
vrminev

Шкода Новак

Мнение от vrminev »

Това с пробиването на конзолата е грозно. А номера с окабеляване на таблото ще е сложно предполагам.
Аз сега съм си сложил от онея купешките подгревни възглавнички ама не за 1 път я забравям включена и на другия ден .... Някък си ми се иска да стане работата така че когато е угасена колата да не хаби акумУлатора. Трябва да има вариянт някакъв.
NRG

Škoda Ентусиаст

Гараж: Октавиа 3 2.0D

Мнение от NRG »

Абе много ще е грозно, но можеш си метнеш зимата една подгряваща подложка и да ти е топло на дупето, без да влизаш в схеми в които да го скъсаш от зор.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

На баир лозе е. Най-лесно е да намериш кола донор и да прехвърляш наред...
Бееееее.....
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”