Айде, малко ъпдейт и от мен.
Пак е благодарение на todor87
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
(то като кажа ъпдейт, по презумпция трябва да се сещате за Тошко).
На Междене имахме "спор" с Тошето.
То ми вика: Бъзикаш се, даваш газ - спираш, не натискаш, остави ме да те мина.
Аз му казвам: Карах съвсем сериозно. На 1вата гонка, като взех старта 2ра превключих на 5000/5500, защото после кърка.
На втората, изчаках да тръгнеш за да видя, но до 3та не мога да те стигна, пак защото на 1ва и 2ра колата ме реже ЕСПто.
Ето, няколко клипове за ЕПСто, как на изключено и на рестрикт- винаги реже/кърка и пръцка:
Ето, чува се как пърди и кърка тук като изцеждам 2ра(на 2ра от 60 тръгваме): След 15сек. до 20сек.
Тошето...и до днес си твърди неговото, че не съм давал пълната газ.
И така, 2/3 пъти коментирахме, пусках му и клипове: Каза ми, абе ти за това ли говориш, дай да го махнем.
Ми, айде бе Тоше, аз от кога питам, това е най-омразното нещо в моята кола.
ЕСПто ме реже- колата дава газ, то ме реже на 1ва и 2ра - КЪРКА и пърди през ауспуха.
Пуснах му клипчето срещу Сашо на Сапарева и така.
Сега вече, на изключено ЕСП- не кърка, не пръцка- само бой яко и въртене на гуми.
Работа с VCDSa за 1 минута.
Go to Control Unit 03 - Breaks
Select Adaptions
Select Starting vibration reduction:
And change value to Deactivated (or normal)- Mine is currently set to Strong as Default.
Моето си беше на СТРОНГ, направих го ДЕАКТИВИРАНО.
Колата вече на изключено ЕСП има само бой и е къде-къде по-добре. Няма го досадното режене на газта, няма го пръцкането ...., голям КЕФ!
Благодаря, Тоше!
Хвърли ме и в размисъл за диференциала:
Ето и малко по темата: Моят е на СТАНДАРТ. (Тошето си го е направил на СТРОНГ)
67345092_400959384101873_6290033760234635264_n.jpg
Expanded XDS electronic differential lock
We may change the way it works, you can choose between several values in a way that best suits our driving.
It is recommended to leave as Standard while you learn the power of your car and if you are an experienced track driver then on track turn to NOT ACTIVATED.
За момента, ще го оставя така.
Яд ме е, че за ТУРа не можах да си махна къркането и пръцкането .
Strong is good for fast road work but will use your breaks so be warned off overheating.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.