Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Иванчо, не веднъж съм казвал, че съм лаик на тема коли. Само карам и не разбирам особено/нищо. А питам, защото ако сменям филтри да не се усетят от ЕТ и да ми кажат нещо по повод гаранцията, та да знам дали при тях да си я карам.
Pijomir, Маслен и въздушен-задължително.Поленовият-моят май е оригиналния,на 8 години.Още си духа парното,малко зор,ама.. Горивния-на 30-40к.Моят също е оригиналния-на 8г и 67 000. Ще ги сменям скоро тия залежалите..
Pijomir, програматор ли си и ти?
Ами то за тва е форума! Питаш и ти отговаряме. Записваш си час в ЕТ, те обикновенно ще ти кажат,че ти е рано за смяна, но ти си настояваш че искаш и си сменят квото трябва при обслужването!
Не съм програматор, макар че ме влече донякъде. В логистичния бизнес съм, но случайно попаднах, та...
Основно се занимава с консултации относно превоза на опасни товари и приемната им проверка.
Баш Майстора написа: 01.02.2019, 10:33:41Pijomir, Маслен и въздушен-задължително.Поленовият-моят май е оригиналния,на 8 години.Още си духа парното,малко зор,ама.. Горивния-на 30-40к.Моят също е оригиналния-на 8г и 67 000. Ще ги сменям скоро тия залежалите..
На теб не ми дава да ти дам + та едно старомодно благодаря ти казвам.
Pijomir написа: 01.02.2019, 10:22:08
Ама само маслото ли сменяте или и филтри и другите консумативи на половин година?
И филтри...ама си вземаш старото масло. Прецеждаш с тензухче, добавяше 1/6 олио / от метро/ и 50 мл зехтин и другия път не купуваш масло , а само филтри
Тъкмо няма да замърсяваш околната среда, нищо че не е класифицирано по АDR
Последно промяна от TheSaint на 01.02.2019, 14:20:37, променено общо 1 път.
Баш Майстора написа: 01.02.2019, 10:33:41Pijomir, Маслен и въздушен-задължително.Поленовият-моят май е оригиналния,на 8 години.Още си духа парното,малко зор,ама.. Горивния-на 30-40к.Моят също е оригиналния-на 8г и 67 000. Ще ги сменям скоро тия залежалите..
bondo, Абсурд!Вероятно е някакъв друг по-голям детайл,който също и филтрира.В такъв случай-сложете си
п.п.Но ако филтриращия елемент е назад към резервоара(помпата да речем) няма да има файда..(В смисъл,че пак ще сменяте помпа(примерно) в някакъв момент.
Последно промяна от Баш Майстора на 01.02.2019, 12:12:06, променено общо 2 пъти.