колега има тема за това, пиши в нея
viewtopic.php?f=59&t=566
Ти и сега си съкращаваш живота на колата, с 40-50км/ч на четвърта си е самоубийствоВанко_СуперБи написа: 06.12.2018, 17:35:45 Момчета, искам да се запозная детайлно, какво представлява ремап!
Някой може ли да ми каже, какво се променя, какви са предимствата и недостатъците при едно ремапване на автомобила?
Има ли някъде информация да почета малко, че нещо ме сърбят ръцете и мисля да отида при Сами или дон Пепи-но.Съкращава ли се живота на турбината, мотора и съединителя?
Увеличава ли се разхода градско и селско?
Много ме дразни тази турбо дупка в града и много ми се иска колата да стане по-пъргава, чувствителна и една идея по-агресивна.
Може ли да се елиминира тази турбо дупка в града...примерно искам като карам на 4-та и скоростта внезапно ми падне на 40км като натисна педала на газта и да се изстрелва...много ме изнервя това някой път в града, щото трябва да бутам на 3-та, и като бутна на трепта пък колата реагира така сякаш й свалям скоростта и ти става едно гадно на стомаха, ако ме разбирате, какво имам предвид.
Ванко_СуперБи, на колко си години и от кога имаш шофьорска книжка?Ванко_СуперБи написа: 06.12.2018, 17:35:45 искам като карам на 4-та и скоростта внезапно ми падне на 40км като натисна педала на газта и да се изстрелва
Това няма как да стане,трябва да свалиш предавка.Ванко_СуперБи написа: 06.12.2018, 19:54:26 .и в двата случая скоростта ми от 50км ще падне на 40км и искам в такъв случай, като натисна педала и колата да реагира веднага
....ама и ти си един ученик.....
werz написа: 11.12.2018, 00:22:47 Може ли да се качат 20 конски сили с модификация на кутия за въздух и смяна на оригиналният фитър с неоригинален не перформанс(примерно Кнехт)?
Много добре разбирам за какво усещане пишеш колега. Това е усещането при лек натиск на педала на газта колата веднага да реагира, независимо на коя предавка е и в какви обороти. Искаш на Четвърта както е колата, примерно да е паднала на 50-60 км/час пада там на 1700-2000 оборота и без да правиш дауншифт на трета, при лек натиск на газта колата да реагира веднага. Просто педалът да е чувствителен, а не да потъва.Ванко_СуперБи написа: 06.12.2018, 19:54:26 Ами като карам на 4-та примерно с 45-50 и колата пред мен намали, нали не очаквате да я доближа и да я халосам?
Вдигам си педала от газта или леко натискам спирачките в зависимост от дистанцията разбира се...и в двата случая скоростта ми от 50км ще падне на 40км и искам в такъв случай, като натисна педала и колата да реагира веднага, а не да се чуди какво да прави...ама и вие тук сте едни професори големи.
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)