избор за суперб
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
mu6morok
избор за суперб
4х4 определено е по-стабилна в завоите стига да знаеш как да я караш, но не това е причината. Може да звучи тъпо, но за мен 4х4 е част от безопасността на автомобила, независимо дали говорим за езера на питя, сняг или лед. Последните 7 години карам куатро и със сигурност ми е спестило няколко инцидента. Лично мнение разбира се, на база опит а не технически познания.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
избор за суперб
Сега, на мен малко тъпо ми звучи, ама лично мнение. Според мен е на база внушение. Да се твърди, че 4×4 Супър е по безопасен от 2×2... ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
За завои, едва ли някога ще достигнеш лимита на предното предаване освен, ако не се правиш на Льоб, но по принцип това си е рисково упражнение.
За аквапланинг, никакво значение няма.
Сега, за газене на сняг става.
Аз бих взел 190к.с.
За завои, едва ли някога ще достигнеш лимита на предното предаване освен, ако не се правиш на Льоб, но по принцип това си е рисково упражнение.
За аквапланинг, никакво значение няма.
Сега, за газене на сняг става.
Аз бих взел 190к.с.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
избор за суперб
Бъркаш за завоите, особено ако е мокро. Изобщо не ти трябва да си Льоб, за да се хване разликата. Постоянно карам София - Гоце Делчев, завои колкото искаш. Определно 4х4 е по-стабилно.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
избор за суперб
Аз спирам щото темата е като иОс вс андроид.
Дадох моите 5ст.
Дадох моите 5ст.
-
mitex1983
- Гараж: Шкода Супърб 2.0TDI DSG 170 hp & Шкода Фаворит 1.3
избор за суперб
Здравей и от мен. Аз карам супърб 2 170 коня DSG и смятам че при теб правилният избор е 190к.с заради автомата и 4х4. Просто 150 к.с за това купе и с това оборудване са му малко. Автомобилът е тежичък и си иска повече кончета за да има динамика.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
избор за суперб
4х4 за мен е нужно, само когато има сняг. Да газиш.
Но с тази лека кола, която е ниска, се обезсмисля двойното. В коловозите между блоковете, като сурне корема и си до там.
4х4 има смисъл над 300 коня и при СУВ.
Поне за мен. Лично мнение.
А за това, че куатро пък точно е по стабилно от предно.... Няма да коментирам. Точно Аудито как си бута предницата не е истина просто.
Е, ако се правиш на Льоб на макадам с кораба Суперб, с 4х4 може и да дадеш малко по-добро време. Зависи от отсечката. Хаха.
То това 4х4 просто май стана модерно. За каква стабилност говорите, просто е смешно.
Успех на колегата в избора. 190 задължително.
А, ако е спокоен водач и 150 ще му върши перфектна работа. Даже ще е още по стабилна и сигурна
Но с тази лека кола, която е ниска, се обезсмисля двойното. В коловозите между блоковете, като сурне корема и си до там.
4х4 има смисъл над 300 коня и при СУВ.
Поне за мен. Лично мнение.
А за това, че куатро пък точно е по стабилно от предно.... Няма да коментирам. Точно Аудито как си бута предницата не е истина просто.
Е, ако се правиш на Льоб на макадам с кораба Суперб, с 4х4 може и да дадеш малко по-добро време. Зависи от отсечката. Хаха.
То това 4х4 просто май стана модерно. За каква стабилност говорите, просто е смешно.
А, ако е спокоен водач и 150 ще му върши перфектна работа. Даже ще е още по стабилна и сигурна
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- deyan
- Гараж: Skoda Octavia ІІ Combi 1.9 TDI BXE, Skoda Superb ІІІ Combi 2.0 CR 4x4
избор за суперб
Не знам за какви малки двигатели ти говорят, но зависи от какво слизаш и на какво се качваш и какво очакваш. Аз съм с нещо подобно на това и от време на време ме хваща страх, жената и става лошо, едното дете иска да повръща ... Даже понякога ми се молят да са возим с Октавията, че возила по-хубаво и не им ставало лошо.mu6morok написа: 11.11.2018, 11:24:55![]()
Нов Супърб Амбишън 2,0 TDI / 110 kW / 150 к.с., 6M 4x4 Бизнес сив металик 60 682 19,5 % 48 858 лв
Един съвет за технически неща хвани питай някой от майсторите и общи ремонти, защото двата отбора (продажби и сервиз) по мой наблюдения или се правят, че не си говорят или не си говорят.
Другото, което разбрах впоследствие е, че частите са различни, т.е. не ги слушай, че ти обясняват те са едни същи. Имам предвид ако сравняваш интериор, екстериор и другото го забравих като графа ... ще излезе, че само това са разликите, но има и други технически разлики с Ambition и Edition. Аз лично разбрах за задните спирачки, че са различни, което сега ми създава проблем, но това е друга тема.
-
kograman
избор за суперб
Помисли за бензинов Супърб. До 20к км на година, дизел не ти трябва. Лични мнение.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
избор за суперб
Ще ме умориш!bega4kata написа: 11.11.2018, 16:35:39 За каква стабилност говорите, просто е смешно. ...
А, ако е спокоен водач и 150 ще му върши перфектна работа. Даже ще е още по стабилна и сигурна![]()