Ще те посъветва да направиш една разходка с колата на дълъг път до Плевен, а той ще те черпи домашна ракийка и някое прасенце на чевермеkocenino написа: 28.09.2018, 11:35:12Да напълно си прав.Но все пак не мисля,че има значение къде се кара и колко.Минавам по 23-25км а ден(до работа и обратно).Мисля си,че ще е някое от зъбните колела за променливото газоразпределение."Баш Майстора" какво можеш да ме посъветваш?Благодаря предварително.Баш Майстора написа: 27.09.2018, 11:13:59 kocenino, Така ще е,като и правиш разработка от вас до службата..Прав ли съм?
Тракане Октавия III
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Тракане Октавия III
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Тракане Октавия III
И моето джагърка, така са...не всеки го чува по принцип ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Тракане Октавия III
Общо взето това е,но не се разбира каква е Фабията-дизел или бензин?digitalundgrd написа: 28.09.2018, 15:28:39Ще те посъветва да направиш една разходка с колата на дълъг път до Плевен, а той ще те черпи домашна ракийка и някое прасенце на чевермеkocenino написа: 28.09.2018, 11:35:12Да напълно си прав.Но все пак не мисля,че има значение къде се кара и колко.Минавам по 23-25км а ден(до работа и обратно).Мисля си,че ще е някое от зъбните колела за променливото газоразпределение."Баш Майстора" какво можеш да ме посъветваш?Благодаря предварително.Баш Майстора написа: 27.09.2018, 11:13:59 kocenino, Така ще е,като и правиш разработка от вас до службата..Прав ли съм?Тоест хубаво е да се разработи мотора като се кара на малко по-дълги дестинации и да се променя режима на работа/натоварването(не да го закрепиш на 100-120 яваш-яваш)
![]()
23-25 км на ден не са толкова малко,но явно колата е нова и иска по-дълъг път.Тези първи 1000 км трябваше да са извънградско..
Смени си маслото и сложи добавка
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Тракане Октавия III
Пичове дайте някъв мейл на чехите.В бришкода с автора на темата неможахме да намерим мейл.А положението си е като за ремонт.
Къде може да се видят тия бюлетини?
Къде може да се видят тия бюлетини?
- todor87
=>Revo Stg_2 killer😁
Тракане Октавия III
Audirulzz, ти с кое имаш проблем? В бришкода го имаше бюлетина за дсг-то, но сега не го намирам. Пишеше, че по паважни и прочие пътища е нормално да издава странни звуци кутията, щото имала някакви фабрични хлабини, по спомен говоря. ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Тракане Октавия III
Имам проблем с това,че автора на темата тук ми е приятел и се опитваме заедно да разрешим проблема му.А от ЕТ си питат макарите.todor87 написа: 28.09.2018, 22:32:16 Audirulzz, ти с кое имаш проблем? В бришкода го имаше бюлетина за дсг-то, но сега не го намирам. Пишеше, че по паважни и прочие пътища е нормално да издава странни звуци кутията, щото имала някакви фабрични хлабини, по спомен говоря.![]()
На теб ти е проблем,че се опитвам да помогна на приятел?
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Тракане Октавия III
Викаш, Шкода е само за първокласни пътища?
Ма от им не евете майката.
Всички вкупом пред шибания сервиз.
Кола на малко км да тропа.
Било нормално.
Ма от им не евете майката.
Всички вкупом пред шибания сервиз.
Кола на малко км да тропа.
Било нормално.
- todor87
=>Revo Stg_2 killer😁
Тракане Октавия III
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Тракане Октавия III
На мен ако ми се разтропа новата кола след един месец ще полудея и онези ще ги направя луди. Да шуми от огледалото след 140км/ч или да се стича вода по страничните стъкла при дъжд е приемливо. Да хлопа като разбито не е приемливо - хора задействате се директно с адвокат, писмени жалби, КЗП... В белите държави при сервизна акция ще отстранят безплатно всеки проблем. Кои от вас са получавали покана от сервиза за нещо такова? Изключвам тъпия ъпдейт на софта при дизелите.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Тракане Октавия III
Сега остава да повярвате в дядо Коледа и мога да ви пожелая весели празници
Ако на мен ми се разтрака Фокуса така, направо спирам да плащам лизинга и да си го прибират...
Ако на мен ми се разтрака Фокуса така, направо спирам да плащам лизинга и да си го прибират...
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- todor87
=>Revo Stg_2 killer😁
Тракане Октавия III
Аз само да уточня, че мойта не трака толкова като тези от клипа. Но чат пат си се обажда
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Незнам, що така теб цитира.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Тракане Октавия III
ще свикнете, ще ходите по сервизите, ще ви лъжат, че е "нормално" и не е дефект, а само козметичен проблем. Ще се уморите и ще свикнете.
Година и половина като я запаля сутрин чувам подобни звуци от двигателя обаче, все едко някой е изтървал шепа болтчета в двигателя. Ходих, мрънках,сменях сервизи - имало бюлетин и толкоз!
Втора година съжалявам,че купих нещо от VAG групата, добре че е от евтиното им,че някакси се ядва.
Ако има следваща нова ... твърдо няма да VAG!
Година и половина като я запаля сутрин чувам подобни звуци от двигателя обаче, все едко някой е изтървал шепа болтчета в двигателя. Ходих, мрънках,сменях сервизи - имало бюлетин и толкоз!
Втора година съжалявам,че купих нещо от VAG групата, добре че е от евтиното им,че някакси се ядва.
Ако има следваща нова ... твърдо няма да VAG!
-
kocenino
- Гараж: FABIA
Тракане Октавия III
Колата е 1.0 TSI 95к.сAudirulzz написа: 28.09.2018, 22:22:14 Общо взето това е,но не се разбира каква е Фабията-дизел или бензин?
23-25 км на ден не са толкова малко,но явно колата е нова и иска по-дълъг път.Тези първи 1000 км трябваше да са извънградско..
Смени си маслото и сложи добавка
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Тракане Октавия III
kocenino, Темата все пак е за друго,нека не спамим повече тук.