разход на SUPERB 2 DSG 140 k.c.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
ruuuf
Здравейте колеги!!!Досега карах шкода октавия 1 1.9 110 к.с. много съм доволен ,но искам да си купя супърб 2 140 к.с. дизел автомат.Ако някой може да ми каже какъв разход дава този автомобил реално градско и извънградско?а също така сполучлив модел ли са,и какво по специфично да гледим преди да я купя.И возията по добра ли е от октавия 2?Благодаря предварително!!!
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Разхода https://www.spritmonitor.de/en/overview ... owerunit=2
Гледай да е от първи собственик.
Гледай да е от първи собственик.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Ами аз съм с 170 ръчка. Извънградско 6 при 100 км/ч, 6.5 при 120 и 8 при 160. Това на темпомат, по равно и с 2 човека плюс багаж. Градско 10.
За сравнение Октавията 105 коня, даваше 4.2/5/7 и градско около 7-8.
Т.е. очаквай около 1.5 - 2 литра отгоре, ако го караш лекинко.
Относно мотора - комън рейла се води здрав, проблемни са DPF-а и ЕГР-а. Относно кутията - ако е 7 степенна - книгата за оплаквания е бая дебела... 6 степенната е добра уж.
За сравнение Октавията 105 коня, даваше 4.2/5/7 и градско около 7-8.
Т.е. очаквай около 1.5 - 2 литра отгоре, ако го караш лекинко.
Относно мотора - комън рейла се води здрав, проблемни са DPF-а и ЕГР-а. Относно кутията - ако е 7 степенна - книгата за оплаквания е бая дебела... 6 степенната е добра уж.
Бееееее.....
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
2.0 170к.с. с DSG Русе - София - Русе нормално каране. На магистрала 130-140, извън града 110-120 среден разход по колонка 5,5л/100км. (4 човека в колата без багаж от тази седмица)
Градско много зависи, мое каране 10/100, на баща ми карането, повече от 8 никога не е вдигала.
Градско много зависи, мое каране 10/100, на баща ми карането, повече от 8 никога не е вдигала.
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Нервен си на волана, казвашSimichOil написа:2.0 170к.с. с DSG Русе - София - Русе нормално каране. На магистрала 130-140, извън града 110-120 среден разход по колонка 5,5л/100км. (4 човека в колата без багаж от тази седмица)
Магистрала няма финал ....."masterOne"