Отварям тази тема с цел да събера повече информация за мотора на автомобила който притежавам и евентуалното му засилване в далечното бъдеще . Темата може да е полезна и за настоящи и бъдещи собственици.
Става въпрос за О3 1.4 TSI 2016 година със 150 конски сили.
Направих запитване към "Madness Motorsport" какви резултати могат да се постигнат с тяхната намеса,като подчертах,че искам някакъв сейвти вариант, който да щади максимално компонентите на двигателя ми..
Те ми отговориха,че от този мотор повече от 20 коня отгоре не могат да изкарат , защото капацитетът му бил много малък и един вид повече зобене не би било възможно, ако искам да карам колата дълго време.
Тъй, като чета редовно форума, следя проектите на всички колеги и техните автомобили, та с две думи знам,че повечето от вас са много в час с нещата
Бих бил много благодарен, ако изкажете мнение по въпроса, дали си заслужава да си плесна един ремап на колицата,
Държа да отбележа,че не съм състезател и рядко се случва да настъпвам колата до по -критични обороти, много ми харесва как върви, но знаете как е, колкото повече, толкова повече.
Нещата които ми наговориха от "Madness Motorsport" истина ли са ?
Всякакви мнения и съвети по темата ще ми бъдат от полза.