Kodiaq 2 - проблем с локация на навигацията
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
shalata
Здравейте!
Имате ли проблеми с локацията на навигацията понякога?
При мен се получава доста често да ми дава, че съм някъде на друго място и се получава объркване- на таблото и хедъп дисплея показва неправилни знаци и ограничения за скорост, а също така и дава проблем с разпознаване на знаците.
Имате ли проблеми с локацията на навигацията понякога?
При мен се получава доста често да ми дава, че съм някъде на друго място и се получава объркване- на таблото и хедъп дисплея показва неправилни знаци и ограничения за скорост, а също така и дава проблем с разпознаване на знаците.
-
isstoychev
- Гараж: Skoda Kodiaq 2gen Edition 2.0TDI 193PS 4x4
аз до този момент драма с локацията докато съм ползвал andorid auto с WAZE не съм имал.
ако става въпрос за фабричната навигация аз нямам такава и не мога да кажа
ако става въпрос за фабричната навигация аз нямам такава и не мога да кажа
-
shalata
Мерси за отговора!
Да, става въпрос за опция с оригинална навигация.
Някой друг няма ли за да сподели?
Да, става въпрос за опция с оригинална навигация.
Някой друг няма ли за да сподели?
- ba7ka7a
- Гараж: Octavia 4 FL Combi 2.0TSI 4x4
- berberov_sm
- Гараж: 1. Octavia I 1,9 TDI 110 h.p. SLX '00(ex);
2. Octavia III 1.6 TDI 110 h.p. DSG 7;
3. Superb III 2.0 TDI 190 h.p. 4x4 DSG 7 - Обратна връзка:
Хм, интересно дали е GPS или софтуер на навигацията. Кодияка го поръчах с 13 инча, но започвам да се замислям дали да не мина на 10, докато не са го вкарали на конвейра...
Ако медията се ползва с Waze или Google maps, дали има проблем с GPS. Поръчах го с 13, защото заради всички тези камери ми се видя, по-добре да е с голям дисплей, за да се вижда по-добре.
Ако медията се ползва с Waze или Google maps, дали има проблем с GPS. Поръчах го с 13, защото заради всички тези камери ми се видя, по-добре да е с голям дисплей, за да се вижда по-добре.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Оригиналната навигация си е дърво, априори. Е и в другата тема за Кодиак 2 се оплакват. Има смисъл само там, където нямаш интернет на телефона - т.е. Турция, Сърбия и прочие.
В интерес на истината на Кодиак 1, проблем не съм имал, ама аз и много рядко съм я ползвал. Просто си е страшно дърво като интерфейс, абсолютно неудобна е. Все си мислех, че на следващото покление поне интерфейса ще оправят, а те може и да са я скапали още повече...
Ако ползваш Waze или Google те си работят с GPS-а на телефона, медията на колата е просто екран и нещата се случват.
В интерес на истината на Кодиак 1, проблем не съм имал, ама аз и много рядко съм я ползвал. Просто си е страшно дърво като интерфейс, абсолютно неудобна е. Все си мислех, че на следващото покление поне интерфейса ще оправят, а те може и да са я скапали още повече...
Ако ползваш Waze или Google те си работят с GPS-а на телефона, медията на колата е просто екран и нещата се случват.
Бееееее.....
- berberov_sm
- Гараж: 1. Octavia I 1,9 TDI 110 h.p. SLX '00(ex);
2. Octavia III 1.6 TDI 110 h.p. DSG 7;
3. Superb III 2.0 TDI 190 h.p. 4x4 DSG 7 - Обратна връзка:
Да, страшно дърво. На супърба съм я ползвал при пътувания в Албания и Турция. Грозна и дървена, но не съм срещал проблеми(може би защото не съм я ползвал толкова).
Дано при Кодияка да ъпдейтнат нещата.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Досега не се е случвало да има драстична промяна в интерфейса с ъпдейти. И предвид това, че заводската навигация е дърво от 10ки години... не очаквам нещо смислено да се случи. 13ката екрана не виждам защо да го отказваш. Караш си с телфонната навигация и толкоз. Единствено предимство на заводската е, че може да излиза на таблото пред теб. Друго нищо.
Бееееее.....
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
Нищо общо няма с навигациите на О3, С3 и К1. Не, че я използвам, но само споделям. Иначе влизам и докато сложа колана АА се е вързал и пуснал Уейз, което наистина обезмисля вградената.
Спортлайн си идваше с 13те инча, тъй че аз не съм го мислил.
Бих се замислил ако има разлика в процесора, което ме съмнява малко или ако пътувам често Сърбия, Турция и подобни. Ако имаш възможност посети шоурума и ги помоли за ключ, и разцъкай мултимедиите.
Бих се замислил ако има разлика в процесора, което ме съмнява малко или ако пътувам често Сърбия, Турция и подобни. Ако имаш възможност посети шоурума и ги помоли за ключ, и разцъкай мултимедиите.
VRS
-
shalata
Интересното е че ми го прави понякога и на Waze и на Google заедно със заводската. Понякога е само на навигацията, Waze си е топ. Все едно се получава някакво несходство.
Аз не ползвам заводската навигация, при положение че има Carplay.
Колата е Sportline, там нямаше опция да е без навигация.
Проблема е, че когато се получи тая мизерия на HeadUp дисплея ти пищи, че си някъде в ограничение 50, а ти караш на магистралата със 140.
Не ми се мисли ако включиш ACC какво ще стане.
Аз не ползвам заводската навигация, при положение че има Carplay.
Колата е Sportline, там нямаше опция да е без навигация.
Проблема е, че когато се получи тая мизерия на HeadUp дисплея ти пищи, че си някъде в ограничение 50, а ти караш на магистралата със 140.
Не ми се мисли ако включиш ACC какво ще стане.