Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Малко след като взех този „шкодилак“, забелязах, че музиката се чува само от говорителите в предните врати. Първоначално реших, че задните най-вероятно са изгорели. Един ден порових в настройките на мултимедията и ми направи впечатление, че има настройки за регулиране на звука само ляво/дясно. Не открих никаква настройка за баланс между предни и задни говорители.
Въпросът ми е:
Срещал ли е някой подобен проблем и възможно ли е колата да е излязла фабрично без задни говорители? Също така ще съм благодарен за съвет какви говорители могат да се монтират отзад и дали е нужно да се прекарват кабели.
При по-ниските нива на оборудване няма фабрично инсталирани задни говорители.
Хубаво си се сетил да сложиш снимка на колата - така като гледам е ниско ниво на оборудване - с обикновени ледове и без фарове за мъгла
Направо си е излязла без задни говорители от завода... Няма прекарана инсталация, трябва да се пусне от радиото до задните врати. Като цяло си е играчка и трябва да се направи от човек, който го е правил. Пиши на @JORDITO , той ще те насочи. Мен ми монтира медия с камера, а след време ще сложим и колони в задните врати