Подмяна на говорители

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
tsvetelin-enchev

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia III Facelift

Подмяна на говорители

Мнение от tsvetelin-enchev »

Здравейте, колеги!

Малко след като взех този „шкодилак“, забелязах, че музиката се чува само от говорителите в предните врати. Първоначално реших, че задните най-вероятно са изгорели. Един ден порових в настройките на мултимедията и ми направи впечатление, че има настройки за регулиране на звука само ляво/дясно. Не открих никаква настройка за баланс между предни и задни говорители.

Въпросът ми е:
Срещал ли е някой подобен проблем и възможно ли е колата да е излязла фабрично без задни говорители? Също така ще съм благодарен за съвет какви говорители могат да се монтират отзад и дали е нужно да се прекарват кабели.

Благодаря предварително!

Изображение

Изображение
pepi

Škoda Фен²

Гараж: Octavia

Подмяна на говорители

Мнение от pepi »

При по-ниските нива на оборудване няма фабрично инсталирани задни говорители.
Хубаво си се сетил да сложиш снимка на колата - така като гледам е ниско ниво на оборудване - с обикновени ледове и без фарове за мъгла
Angel_

Шкода Новак

Гараж: Octavia 3 FL 1.6 TDI 2017
Golf 5 1.6i 2006

Подмяна на говорители

Мнение от Angel_ »

Направо си е излязла без задни говорители от завода... Няма прекарана инсталация, трябва да се пусне от радиото до задните врати. Като цяло си е играчка и трябва да се направи от човек, който го е правил. Пиши на @JORDITO , той ще те насочи. Мен ми монтира медия с камера, а след време ще сложим и колони в задните врати [smilie=music.gif]
Аватар
tsvetelin-enchev

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia III Facelift

Подмяна на говорители

Мнение от tsvetelin-enchev »

Благодаря Ви за бързия отговор! [smilie=victory.gif]
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Подмяна на говорители

Мнение от JORDITO »

Освен , че няма говорители и инсталация, после трябва да се кодира медията за да показва FADER за делене на предни и задни, а не само ляво - дясно.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”