Здравейте,някой може ли да помогне да намеря и купя този сак
https://eshop.skoda-auto.cz/en_CZ/trave ... 000087300K
Търся този сак
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
adventure77
- Гараж: Skoda Kodiaq VRS TDI
- FaKeR
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;
Търся този сак
Звънни в Еуратек, този месец аксесоарите са с 20% намаление. Може и да го нямат наличен, но ако могат ще го доставят от Чехия.
-
adventure77
- Гараж: Skoda Kodiaq VRS TDI
Търся този сак
Пробвах,днес бях при тях,няма наличен в Бг и в Чехия го няма наличен,можело да му сменят цената или артикулния номер.
След средата на януари да съм проверил пак.
След средата на януари да съм проверил пак.