Лед светлини
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Biser Radoslavov
Лед светлини
Някой може ли да ми помогне Как да сложа LED крушки на късите и на дългите светлини на шкода 2 без да ми дава грешки
-
mazut
Лед светлини
Аз лично не бих помогнал. Напоследък масово се слага кой каквото му скимне и като резултат и тунера не види и околноте остават без очи.
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
Лед светлини
Твоят човек е @JORDITO.Biser Radoslavov написа: 09.12.2025, 19:33:05 Някой може ли да ми помогне Как да сложа LED крушки на късите и на дългите светлини на шкода 2 без да ми дава грешки
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
- димон
- Гараж: Octavia 4 FL TDI
- Обратна връзка:
Лед светлини
JORDITO
34
34