Гумено уплътнение на стъклото на багажника лифтбек

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2020
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
SKrepost

Шкода Новак

Мнение от SKrepost »

Здравейте колеги, някой сменял ли е лепил ли е гуменото уплътнение което е в края на прозореца на бажника на лифтбек Октавия? Обадих се в сервиза казаха че нямат такова и предложиха смяна на стъклото. Според мен то е само за двкорация и не уплътнява добре , просто пази да не влизат по големи боклуци.
Аватар
димон

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 4 FL TDI
Обратна връзка:

Мнение от димон »

Що , на твоето какво му стана ? Отлепено ли е ?
Аватар
SKrepost

Шкода Новак

Мнение от SKrepost »

Започна да се цепи почти посредата и при затватяне на багажника стои запретнато и се чудя мога ли с нещо да го залепя или направо да го отрежа.
Аватар
димон

Škoda Фен²

Обратна връзка:

Мнение от димон »

Ами ЕТ да питат в Чехия какво се прави в такъв случай .
Може ли да пуснеш 2-3 снимки на проблема за да ти дадем съвет ! Трябва да го визуализираме ...
;)
Аватар
димон

Škoda Фен²

Обратна връзка:

Мнение от димон »

Днес гледах моето, в двата края на по 20см отстои на по по 3 мм от купето. В средната част е по- плътно. Според мен не играе никаква роля, и матриала от който е сътворен е много аланкат , въпрос на време е колко ще изкара. Нещо средно между стиропор и микропореста гума. Имам чувство, че ако го огъна ще се счупи....
Ако при мен се накъса директно отлепям ( режа) и не се занимавам повече.
Аватар
димон

Škoda Фен²

Обратна връзка:

Мнение от димон »

В Бришкодата също са се оплакали. На някои лепили, на други сменяли стъклото и после скъсявали ширината на гумата . Според мен няма нужда , ще се получи няква фуга там и голяма работа...И да смениш , ако пак вземе да се допира до купето пак ще се начупи...

https://www.briskoda.net/forums/topic/4 ... indscreen/
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia IV”