Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Снимки от днес. Пак няма филмче или нещо по така по таблото. Направо си минава от 399999 на 400000
4 години и 5 месеца.
Миналата седмица: втора смяна на ангренаж + водна помпа и в допълнение ремък на маслената помпа.
Като имам повече време ще пусна снимки от смяната на 203 и на 400.
Само така, дерзай че още имаш да стигнеш 2.0 бензин Коди от една обява
Очаквано 2.0л 4 цилиндъра бензин/дизел си остава еталон за издръжливост спрямо 90% от гамата на Фолксваген.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
Благодаря Ви за пожеланията. Да се връща.
Сам съм други няма. Предимно България и извънградско. Като направя един два пъти Варна през Айтоския и мога да си почивам събота и неделя.
kolyo b8 написа: 11.11.2025, 09:27:42
Благодаря Ви за пожеланията. Да се връща.
Сам съм други няма. Предимно България и извънградско. Като направя един два пъти Варна през Айтоския и мога да си почивам събота и неделя.
Двигателя ясен, а я кажи кутията на тези километри правено ли е нещо?
Ми то 134 000 си е нова кола на 1,5 макс 2 години - за тия километри няма какво да и стане.
Миналия декември на 330 000 ми даде грешка за Exhoust Pressure Control Valve - беше останал затворен (бях питал тук) и в резултат му беше изгоряло моторчето.
Оказа се, че клапата е заедно с изходящите тръби и за да се смени трябва да се смяня в комплект с тях. Не е сменян, а само почистен. Има ремонтен комплект(оригинална част на VAG) с ново моторче. Само това е сменяно. Ако пак се случи вече трябва да се сменя с нов заедно с тръбите.
@Архимандрит Дионисий До момента освен масла, филтри и два пъти ангренаж( в комплект с водна помпа) - няма друго.