Лампа в багажника

Компактен хетчбек на Шкода
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Just_mimi89

Шкода Новак

Лампа в багажника

Мнение от Just_mimi89 »

Здравейте!
Може би въпроса ми е изключително тъп, но не знам кого да попитам. Търсих в интернет, но не стигнах до никакъв извод, та се надявам някой добър човек да ми даде съвет тук.
Имам Шкода Скала 2021г., лапичката в багажника не свети от доста време, за това купих нова и я смених, уви отново греда. Та имате ли съвети къде може да е проблема?
Благодаря, ако някой е изчел проблема ми 🙂
Мария
xektop

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE

Лампа в багажника

Мнение от xektop »

Just_mimi89 написа: 05.11.2025, 20:17:33 купих нова
Новата същата като старата ли е?
Just_mimi89

Шкода Новак

Лампа в багажника

Мнение от Just_mimi89 »

Да, същата е !
Мария
Аватар
ivand911

Škoda Фен²

Гараж: Fabia1 1,4TDI 80HP '06
Обратна връзка:

Лампа в багажника

Мнение от ivand911 »

А 12V дали отиват към лампата? Може да не е проблема в нея?
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Scala”