Здравейте
Дали някой от вас е сложил калъфи на седалките на Карока си или по друг начин се е опитал да ги запази в добро и чисто състояние.
Причини за цапане много - храна и напитки по време на път, малки деца, домашни любимци, ремонт на дома и т.н.
Все пак по-лесно се чисти покривката, отколкото седалката.
А не дай боже да има и нещо остро да се скъса.
Замислил съм да си купя и ще съм благодарен за всеки съвет за закупуване и мнение от опит.
Благодаря предварително
Калъфи за седалките на Карок
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
bambon
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
Тези неща могат ли да ти свършат работа?

- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
Такова каквото е показал колегата xektop (малкото) съм сложил за под детското столче. Защото покрай него падат мизерии и натискайки със самото столче става мазаляк. Не е точно по темата, но съм сложил гумени стелки както и на прага в средата, защото има брутална разлика дали си със платнени или гума
-
tahumbata_2
И аз така съм сложил и в двете коли оригинални гумени стелки и такава над тунела отзад, както и под детските столчета. Супер доволен съм. Отделно на Карока ако сте с Vario Flex седалките са с цип и се свалят елементарно и се перат на 30 градуса фино пране. Предните с активна пяна ако са текстилни или със съответния препарат за кожа ако е кожен салонът. Аз понеже съм с малки деца кожен салон нарочно не поръчах понеже става на г*з ако не се пази, а не ми се робуваше и на това та с текстила вече седма година на Карока и две повръщания от децата тип “фонтан”, всичко е като ново.
За лятото като ходим на море си нося найлонови пликове дето са фабричните от седалките, можете да поискате безплатно такива в ЕТ те имат бол и ще ви дадат
За лятото като ходим на море си нося найлонови пликове дето са фабричните от седалките, можете да поискате безплатно такива в ЕТ те имат бол и ще ви дадат
Karoq Style 2019 1.5TSI Evo1 DADA / DSG DQ381 4x4
Fabia Monte Carlo 2024 1.5TSI Evo2 DXDB / DSG DQ200
ex Audi A3 Ambition 1997 1.8 AGN / 5M
Fabia Monte Carlo 2024 1.5TSI Evo2 DXDB / DSG DQ200
ex Audi A3 Ambition 1997 1.8 AGN / 5M
- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
Понеже съм свиня и докато правя някакви ремонтни дейности, доста често сядам в колата с работен гащеризон, а до преди малко съм къртил мазал струвал... с две думи страшна мизерия. Та си купих руло найлони от тези дето ползват в сервизите и слагат по седалките.tahumbata_2 написа: 17.10.2025, 14:44:46 За лятото като ходим на море си нося найлонови пликове дето са фабричните от седалките, можете да поискате безплатно такива в ЕТ те имат бол и ще ви дадат![]()
-
bambon
Благодаря на всички за мненията.
Въпроса ми беше по-скоро за съвет или линк за покупка на нещо, което някой е ползвал
Благодаря предварително
Въпроса ми беше по-скоро за съвет или линк за покупка на нещо, което някой е ползвал
Благодаря предварително