Кора под чистачки

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Netw0rx

Шкода Новак

Кора под чистачки

Мнение от Netw0rx »

Здравейте,

След поредното посещение на сервиз на моя Супърб 2 2013, след като се прибрах реших да оправя уплътнението, което като се извади и започва да излиза пластмасовата кора, която е свързана с чистачките. Направи ми впечатление обаче, че под нея няма никакво "корито", което да отвежда водата в ляво и дясно от отворите, които има кората (при валене и попадане водата в отворите.

Имах Сеат Леон 2000г. и отдолу под кората си имаше легенче, което съответно отвеждаше водатя ляво и дясно (водата се оттичаше вляво под левия подкалник и съответно вдясно под десния подкалник.

Въпросът ми е не трябва ли и тук да има, все пак кола от 2000г го е имала, а това е Супърб все пак ? Струва ми се, че не са ми го сложили в някой сервиз??

Благодаря предварително !

Изображение
Аватар
Vebta

Шкода Новак

Гараж: Superb 2, 170kc. 4x4 combi

Кора под чистачки

Мнение от Vebta »

И при мен е така, пак Суперб 2014 няма нищо допълнително под кората. Просто трябва хубаво и редовно да се чисти от листа и боклуци за да се оттича водата.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb II”