Какви симптоми има Ламбда Сонда на Шкода фабия 6Y3 2002 1.4 100 ph
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
antani30
Днес като се прибирах от Морето за мой късмет на Орлов Мост Колата загуби мощност и светнаха EPC и Триъгълник.Загасих Колата поседях 10 минути и всичко изгасна .Това с Тези лампи ми го прави за 4 път но не е губила мощност преди.4 Човека преди тов я закачаха на VCDS и всеки ми казва карай си я така ако не ти е висок разхода.Даваше леки отклонения в горивната смес.Някой може ли да ми препоръча за София който е в част с Двигатели .Ламбда Сонда ли е за смяна,Дросел ли е за чистене или Датчика на Педала за Газта прави проблем.Едно от 3 те неща ми казаха че правело проблема .Ще съм благодарен на някой ако ме насочи при читави Хора.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Ако беше посещавал Форума по-често нямаше да питаш. Евгени, Трансексперт.antani30 написа: 11.07.2025, 19:57:45 .Някой може ли да ми препоръча за София който е в част с Двигатели .
-
antani30
Да Колега беше писал за този Сервиз,но чух от Хора който са ходили там че държат доста високи цени.Тази Кола струва 2000 лв.Толкова да ми вземат за някой Датчик или Ламбда Сонда Благодаря все пак.
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
Колега, ти искаш съвет пък после си недоволен. Пробвай тогава на проба грешка и сменяй наред, пък да видим колко ще ти излезне всичко накрая.
-
antani30
Съвет не съм искал от никой Колега а Хора който разбират от Мотори а те не са малко.Тези който са в час ще се замерят 3,4 неща и проблема ще е решен.Кой Луд сменя всичко докато си реши проблема сигурно има и такива кретени.А Майсторите при който е Отишъл или не знаят къде се намират като повчето или са от типа Хитър Петър.Иначе благодаря за Сервиза.
-
antani30
И още нещо,вчера нарочно написах на Изкуственият Интелект за проблема и директно ми даде отговор на 4 неща и кодовете за грешки за тях.Така че тия където са си Купили за 80 лв VCDS от ОЛХ и пуснали обяви за правене на Диагностика и взимат парите на Хората за Лудо .Да гледат Грешките и да гледат като Малоумни и не знаят за какво става въпрост да се допитат коя грешка какво значи.Тук в Форума явно някой само си чешат езиците и пращат Колеги в техни Сервизи за да им свалят Кожите.Единственият от всички Сервизи който съм бил е в Село Лозен Елбатрон и до сега на такива Професионалисти не бях попадал.Те се занимават с Ходова част и Климатици но не и с Двигатели иначе бих отишъл при тях.Имах проблем с ABS смених кабела на датчика при тях и Тампони заден Мост.Като Цена и изпълнение няма с сигурност никъде.Респект на Момчетата.
-
antani30
-
antani30
Това са нещата от който ми идва проблема за свдения на Мошенниците на някой Сервизи.-
antani30
Тук само някъв Хейт,стана бетер БГ Мама!
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Спри да го пиеш тоя Наркоман брато……
-
mazut
Готов си за диагностик ще замерваш по три четири неща и ще правиш пари. Сега като се замислих и за доктор ставаш пускаш три четири изследвания три четири лекарства и си готов. С тези познания и ИИ в джоба не знам що се унижаваш с нас и разни майстори.antani30 написа: 12.07.2025, 21:01:11 Съвет не съм искал от никой Колега а Хора който разбират от Мотори а те не са малко.Тези който са в час ще се замерят 3,4 неща и проблема ще е решен.Кой Луд сменя всичко докато си реши проблема сигурно има и такива кретени.А Майсторите при който е Отишъл или не знаят къде се намират като повчето или са от типа Хитър Петър.Иначе благодаря за Сервиза.
-
TSI
Из форумите:
Тема:
Неотдавна се сдобих с Canon 400D. За кратко време заснех сума снимки и ето вече се замислям, да не съвместя ли приятното с полезното. А именно да изкарам някой лев със снимки на сватби. Парите са нормални! Запознат съм с практиката на снимането - имам приличен опит със "Зенит". По моя преценка смятам какво е необходимо. Наличният обектив за сега е само стандартния, разбирам, че е нужен друг, но сега няма да се натоварвам. Възможно ли е само със стандартния? Нужна е външна светкавица, предполагам за ххх лв., препоръчайте каква най-добре да взема. Допълнителна карта за памет и акумулатор ще купя. Какво още е нужно? Статив с "кабел" - не знам, по мое мнение, не е задължително.
Отговор:
Неотдавна се сдобих със скалпел от санитарния магазин. За кратко време вече изрязах кожения диван, едва не отрязах гърлото на кучето си, и ето вече се замислям, да не съвместя ли приятното с полезното. А именно да поработя като кардиохирург. Парите са нормални! С практиката на хирургията съм запознат - имам приличен опит с консервен нож. По моя преценка смятам какво е необходимо. Скалпелът още не е заточен и е само един, разбирам, че е нужен и друг, но сега няма да се натоварвам. Възможно ли е само със един да се направи аортокоронарно шунтиране? Нужен е също хемостат, предполагам за ххх лв., препоръчайте какъв най-добре да взема.. Памук и тампони ще си купя сам. Какво друго е необходимо за операция? Троакар и форцепс за тъкани - не знам, по-моему, не е задължително да има.
Тема:
Неотдавна се сдобих с Canon 400D. За кратко време заснех сума снимки и ето вече се замислям, да не съвместя ли приятното с полезното. А именно да изкарам някой лев със снимки на сватби. Парите са нормални! Запознат съм с практиката на снимането - имам приличен опит със "Зенит". По моя преценка смятам какво е необходимо. Наличният обектив за сега е само стандартния, разбирам, че е нужен друг, но сега няма да се натоварвам. Възможно ли е само със стандартния? Нужна е външна светкавица, предполагам за ххх лв., препоръчайте каква най-добре да взема. Допълнителна карта за памет и акумулатор ще купя. Какво още е нужно? Статив с "кабел" - не знам, по мое мнение, не е задължително.
Отговор:
Неотдавна се сдобих със скалпел от санитарния магазин. За кратко време вече изрязах кожения диван, едва не отрязах гърлото на кучето си, и ето вече се замислям, да не съвместя ли приятното с полезното. А именно да поработя като кардиохирург. Парите са нормални! С практиката на хирургията съм запознат - имам приличен опит с консервен нож. По моя преценка смятам какво е необходимо. Скалпелът още не е заточен и е само един, разбирам, че е нужен и друг, но сега няма да се натоварвам. Възможно ли е само със един да се направи аортокоронарно шунтиране? Нужен е също хемостат, предполагам за ххх лв., препоръчайте какъв най-добре да взема.. Памук и тампони ще си купя сам. Какво друго е необходимо за операция? Троакар и форцепс за тъкани - не знам, по-моему, не е задължително да има.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Здравейте
Бих Ви посъветвал, на първо място да инвестирате в БУКВАР.
То бива, ама ми се напукаха очните капиляри да Ви разбера драсканиците.
На второ място - не е важно колко струва една кола сега, а колко е струвала като нова.
Коли, които са стрували нови 200 000лв преди 20г , след още 10 години пак ще се обслужват с части като за 200 000лв.
А дали един сервиз е скъп е доста относително.
За мен е по-важно да има отношение, честност и да се свърши работата кадърно и чак тогава идва цената.
Евтино и хубаво няма.
Може да действате с чата и да отстранявате наред според реда на грешките.
Приятна Неделя.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Днес научих нещо ново!
Евтин автомобил - евтин сервиз
Скъп автомобил - скъп сервиз
И вместо тук, някой да му каже, те го пращат да дава 2к за сонда
Колеги осъзнайте се!
От друга страна си мисля
Ако някой му помогне във форума, това означава ли, че форума е евтин?
За един приятел от Добрич питам, благодаря!
Евтин автомобил - евтин сервиз
Скъп автомобил - скъп сервиз
И вместо тук, някой да му каже, те го пращат да дава 2к за сонда
Колеги осъзнайте се!
От друга страна си мисля
Ако някой му помогне във форума, това означава ли, че форума е евтин?
За един приятел от Добрич питам, благодаря!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
Жегите си оказват влияние... Четох всичките писания на автора в темата и стигнах до извода, че AI е голяма раота, поне колкото две малки ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)