Пластмасови елементи по таблото и волана
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
jordan_67
Започнаха проблеми с ПВЦ елементи по таблото и волана. Конкретно, ПВЦ врътката на хоризонталната спица на волана, тази с която се регулира радиото, но не само, малко по малко се изрони и вече почти не съществува. На решетките на духалките на климатроника, хоризонталните пвц елементи, тези с които се регулира посоката на въздуха започнаха да падат, като вече паднаха две. Някой има ли представа, тези елементи могат ли да се подменят и заслужава ли си усилието? Поне на врътката на волана , тъй като тя ми е по-нужна. Благодаря на отзовалите се!
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
Бързо търсене.
I just found this on AliExpress:
BGN17.83 | Multi-functional Steering Wheel Switch Button Roller For Skoda Octavia 3 A7 RS Superb Fabia mk3 Kodiaq Rapid Karoq Yeti 1PCS
https://a.aliexpress.com/_ExBlrew
I just found this on AliExpress:
BGN17.83 | Multi-functional Steering Wheel Switch Button Roller For Skoda Octavia 3 A7 RS Superb Fabia mk3 Kodiaq Rapid Karoq Yeti 1PCS
https://a.aliexpress.com/_ExBlrew
-
hyusein
jordan_67, здравей, и аз имам същия проблем със скрулера на звука. ако си сменил бутона,може ли да изпратиш линк, гледам в алито са много видове, опасявам се да не са еднакви с оргиналния.
-
jordan_67
Все още не съм правил нищо по въпроса.