Проблем с Брава на Шкода Фабия 2002

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 1999г. до 2007г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
antani30

Шкода Новак

Мнение от antani30 »

Здравейте Колеги ,като купувах Колата от много свестни Хора ми казаха че като се отвори Пасажерската врата колата заключва Автоматично всичките врати.Но не споменаха дали е Екстра или има проблем в вратата.Питах тук,там казаха ми че микро ключе било.Купих нова брава Оргинал поставихме я и пак заключва след 10 секунди всички врати.Това екстра ли е на Фабричната Аларма или има някъде друг проблем.
antani30

Шкода Новак

Мнение от antani30 »

:)
Аватар
joro_kem

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI

Мнение от joro_kem »

Не съм чувал/срещал такава "екстра", не виждам и логика да е полезна. По-скоро имаш проблем, но не знам дали в бравата или някъде другаде.
Публикувай отговор

Обратно към “Fabia I”