Здравейте,
Колата ми е супърб 3 фл 2020г. От известно време наблюдавам следният проблем. Без видима причина или грешки клаксонът ми изчезва и след няколко дни се появява. Също така последният път по същото време ми изчезна и темпоматът. Нищо не ставаше като се опитам да го пусна през тригерчето на лостчето. След 2 дена и двете неща се оправиха заедно. Също така понякога забелязвам , че фейдинг ефектът на левия ми стоп засича и при пускане и при гасене, също спорадично.Възможно ли е тези три бъга да имат един източник и да е свързано с тоците по някакъв начин? Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно да питам преди да отида в шкода ?
Проблем с клаксон
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Nasko_92
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
Проблем с клаксон
Nasko_92, воланът издава ли скърцащи звуци при завиване ляво/дясно? Ако да - може да се помисли и за лентов кабел.
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
-
zakov 1
- Гараж: Peugeot 308 1.2T/130hp, Renault Clio 0.9T/90hp
Проблем с клаксон
Има логика за лентов кабел, но може би следва да запише грешка. Диагностика правена ли е? С лицензен софтуер.
-
Nasko_92
Проблем с клаксон
Тази седмица имам зачисан час и ще и пуснат диагностика вероятно в оказиона. Иначе воланът не скърца. Интересното което наблюдавам сега почна да се проявява когато са по ниски,темперстурите. Мисля си така, защото когато ида в офиса , където им вутрешен паркинг и като си,тръгна от работа проблем няма. Тазо сутрин пак имаше тези проблеми. Вечерта ни помен от тях..
- VSG
- Гараж: Superb 3 FL 1.5 TSI Edition
Kamiq 1.0 TSI Vision
Проблем с клаксон
Преди година имах подобен проблем с клаксона и се оказа лентов кабел, който ЕТ смениха.