Здравейте,
Видях темата която е на първа страница със същата грешка, като моята но при мен случая е малко по различен и реших да пусна отделно запитване.
Днес смених лентовия кабел на O2 FL за да си подкарам бутоните на волана (който бях поставил преди 6 месеца) , след като смених кабела, бутоните тръгнаха, но светна airbag-a със следната грешка:
00588 - Airbag Igniter; Driver Side (N95)
001 - Upper Limit Exceeded - MIL ON
След смяната има ли нещо, което трябва да се кодира или просто лентовия кабел е повреден по някакъв начин?
П.С.
* Понеже имам 2 airbag-a пробвах и с двата (само единия обаче е допълнителна букса за мултиволана, та се наложи и двата да ги пробвам с един и същ кабел, но преди смяната на лентовия кабел тази букса не вадеше грешка.)
* Другото което забелязах е, че след като сложих слип ринга ми изключи опцията за контрол на борд компютъра от лостчето на чистачките и единствено през волана мога да го контролирам.
* И третото е че при опит да тествам бутоните на мултиволана през програмта не се разпрознаваха, а реално си работят коректно.
След смяна на лентов кабел светна лампата на airbag-a
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
RE1DAN
- Гараж: O2 FL 2.0 140кс.
-
lpetrovv
- Гараж: Skoda Octavia Mk4 2.0TDI 4x4 7DSG
Разкачи ли акумулатора преди да пипаш airbag-а?
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:

Виж и дали си сложил правилния модул.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
RE1DAN
- Гараж: O2 FL 2.0 140кс.
Здравейте, акумулатора бе разкачен при процедурата. Номера на лентовия кабел е този:
5K0-953-569-E, който има всички необходими за мен функционалности.
5K0-953-569-E, който има всички необходими за мен функционалности.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Може да повреден лентовия
GUNTER SERVICE