Ремонт на стъкло София
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Kuko
Ремонт на стъкло София
Здравейте,
вчера след мивка забелязах едино неприятно "цъкче" на предното стъкло. Мисля да не си усложнявам живота и да завеждам щета и през каско, но трябва да се обработи все пак някъде. Та да ми препоръчате някой в София който може да свърши работа.
вчера след мивка забелязах едино неприятно "цъкче" на предното стъкло. Мисля да не си усложнявам живота и да завеждам щета и през каско, но трябва да се обработи все пак някъде. Та да ми препоръчате някой в София който може да свърши работа.
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
-
pantaleykz
Ремонт на стъкло София
и аз се интересувам. Чудя се за този сервиз, но ми се иска да чуя още препоръки и мнения. Сменят ли читаво?
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Ремонт на стъкло София
+1 Правил съм там преди 10-на години и не мръдна.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
- BlackSpot
- Гараж: Skoda Octavia 3, 2.0 TDI
Skoda Fabia 2, 1.4 TDI
Ремонт на стъкло София
Привет, едни съвет. Имай едно на ум, когато подновяваш каското си. Нали се прави оглед/снимки. Ако го оправиш със "закърпване", случайно да не ти го забележат и отбележат в огледа. И в бъдеще да нямаш ядове при евентуална щета. Поздрави 
<= Те това е колата!-
atopalov
- Гараж: служебен
Ремонт на стъкло София
При подновяване на каско, ако не е изтекла старата полица, оглед не се прави.
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Ремонт на стъкло София
Зависи от застрахователя
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Ремонт на стъкло София
Ако няма заведени щети.atopalov написа: 21.10.2024, 06:59:02 При подновяване на каско, ако не е изтекла старата полица, оглед не се прави.
Ако има и са отстранени, задължително искат оглед и нови снимки.
-
atopalov
- Гараж: служебен
Ремонт на стъкло София
Булстрад, Дзи и Армеец нямат със сигурност.
След отсраняване на щета и в доверен сервиз, и по експертна оценка искат снимки след ремонта. В единия случай за да платят на сервиза, а в другия за да платят на теб. В ДЗИ специално като остранявах щета по експертна оценка дори дадох фактури от сервиза и платежно за тях, за да направят превод към мен.donci написа: 21.10.2024, 08:54:54 Ако няма заведени щети.
Ако има и са отстранени, задължително искат оглед и нови снимки.
-
MapTo_D
- Гараж: Vw golf VII 1.6 tdi
- Обратна връзка:
Ремонт на стъкло София
След заведени щети в доверен сервиз нямах задължение да ходя да снимат отново, от сервиза пращали, каквото е нужно. Това беше края на миналата година, Бул инс...
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Ремонт на стъкло София
Точно в ДЗИ заведох щета /две-три зажулвания/ на Фабията по експертна оценка. Преведоха ми парите и аз се оправях с майстор. В същото време поднових и каската и ми казаха, че като отстраня щетите, трябва да ида да я снимат пак. Ако е доверен сервиз, то сервизът праща снимки на застрахователя.
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
Ремонт на стъкло София
+1 за: Spukanostaklo и Красимир Пенчев.
Удар от камъче в долната част на челното стъкло (тип детелина).
Диаметър на дефекта: приблизително 20 мм. След удара залепих тиксо върху мястото, за да не влизат мръсотии.
За щетата имам и възлагателно писмо за смяна на стъклото, но в момента нямам време и ще отложа смяната за по-късно.
Доволен съм от резултата, а и мястото е трудно за работа, защото се обработва само отвън. На тази кола оригиналното стъкло изкара 3 години ( на передишните: горе долу по година - година и половина).
Снимки преди и след :
Преди:

След:

Удар от камъче в долната част на челното стъкло (тип детелина).
Диаметър на дефекта: приблизително 20 мм. След удара залепих тиксо върху мястото, за да не влизат мръсотии.
За щетата имам и възлагателно писмо за смяна на стъклото, но в момента нямам време и ще отложа смяната за по-късно.
Доволен съм от резултата, а и мястото е трудно за работа, защото се обработва само отвън. На тази кола оригиналното стъкло изкара 3 години ( на передишните: горе долу по година - година и половина).
Снимки преди и след :
Преди:

След:

- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Ремонт на стъкло София
И аз имам подобна щета на същото трудно място, където може да се интервенира само отвън. И при мен Spukanostaklo успя успешно да закърпи проблема. Появиха се след това 2-3 къси микролъча от няколко милиметра, но не се разрастват и карам с оригиналното стъкло вече 8 месеца след щетата. Имам одобрена подмяна на стъклото от застрахователя, но ще го сменя след 1-2 години, когато се накълве доволно от песъчинки.kolyo b8 написа: 31.10.2024, 21:09:38 Доволен съм от резултата, а и мястото е трудно за работа, защото се обработва само отвън.
+1 за Spukanostaklo и от мен.
-
storm1st
- Гараж: Kodiaq Fl 2.0 TSI, DNPA
Ремонт на стъкло София
+1 и от мен за Spukanostaklo . И аз преди 10 тина дена пострадах . Подсети ме колегата с другата тема ,че бях снимал, наканил да пиша и се бях отнесъл .
Това беше при мен :
Отвътре

Отвън няколко часа след удара . Сложих бял лист отвътре, че не се виждаше добре .

На следващия ден . Увеличаваше се някак си концетрично и всичко беше сякаш отвътре .

Не мога да снимам резултата от ремонта защото телефона не го хваща буквално . Нещо като съвсем малко мехурче едвам забележимо остана ...
При застрахователя преди снимките за завеждане щетата имаше сякаш още малко уголемяване концентрично . Никакви проблеми . Писаха з а подмяна . Те ме посъветваха ако искам да се пробвам някъде за ремонт и ще имам 3 г да си го сменя в официален сервиз . Мога и веднага да го сменя - както желая ..
Това беше при мен :
Отвътре

Отвън няколко часа след удара . Сложих бял лист отвътре, че не се виждаше добре .

На следващия ден . Увеличаваше се някак си концетрично и всичко беше сякаш отвътре .

Не мога да снимам резултата от ремонта защото телефона не го хваща буквално . Нещо като съвсем малко мехурче едвам забележимо остана ...
При застрахователя преди снимките за завеждане щетата имаше сякаш още малко уголемяване концентрично . Никакви проблеми . Писаха з а подмяна . Те ме посъветваха ако искам да се пробвам някъде за ремонт и ще имам 3 г да си го сменя в официален сервиз . Мога и веднага да го сменя - както желая ..
- dotamaster
- Гараж: Superb 3 2.0TSI 4x4 2018
Ремонт на стъкло София
Вчера карам с ограничението по "любимата" източна дъга на Околовръстното на София и изпреварвам няколко товарни автомобила. Изведнъж се чува "бааам" някъде от тавана отпред.
Резултатът - пукнатина от камъче в горния край на стъклото и дори е обелило точка от боята на тавана - точно попадение...

Според вас, стъклото търпи ли ремонт или трябва да се занимавам със застрахователя и т.н.? За точката от боята имам touch up kit от преден път.
Резултатът - пукнатина от камъче в горния край на стъклото и дори е обелило точка от боята на тавана - точно попадение...

Според вас, стъклото търпи ли ремонт или трябва да се занимавам със застрахователя и т.н.? За точката от боята имам touch up kit от преден път.
[Everybody lies]