Идва ред за зимни гуми...
Необходимо ми е изправяне на две стоманени джанти (15''). Аз си знам от миналата година, че са за изправяне, но не ми се занимаваше тогава. По някаква случайност са се паднали задни при монтажа на четирите нови зимни гуми по-миналата зима и миналата зима, когато слагах зимните, понеже ги въртя, се оказа, че тресат (не от баланс). Не ги оправях, просто ги сложих пак задни. Сега, обаче, искам да си завъртя гумите. (Джантите не съм ги окривил аз!)
Търся място във Варна, където да ми ги изправят. И то да го направят читаво.
Понеже ми се казва от тук, от там, че "нямало смисъл", "нищо не ставало" и т.н.
И за да е полезно за форума:
Така ли е? Недостатъци на изправянето.
Да търся ли други джанти?
(Бият радиално, подскачат)
Изправяне джанти
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- SeVo
- Гараж: Octavia II 1.9tdi
Sandero II FL stepway 0.9tce
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Изправяне джанти
При Жижо или Голямата гума.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ