Детско огледало - Черно (000072549D) за Skoda Octavia 04

Тук обявете нещата, които искате да продадете.
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.

Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!

Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
Публикувай отговор
Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023

Мнение от neshtoZabavno »

Здравейте,

Преди две седмици си бях поръчал няколко аксесоара за Октавията от Еуратек. Миналия четвъртък си ги взех и при "проверка" видях,че огледалото, което поръчах на мен не ми върши много работа, заради по-широките седалки на VRS-ката. Не е използвана, не съм и махнал дори "оригиналните" лепенки. Закупена е за 34.69 лв. и ако някой я иска за 30лв я изпращам. За Пловдив може и лично предаване. Качвам няколко снимки и при въпроси съм готов да дам повече информация, стига да я имам. Води се,че става за Октавия 04, но според мен ще става и за другите модели.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ RAMAIR ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI
Milan Milanov

Шкода Новак

Гараж: Октавия 2, CFHC, DSG комби
Тойота Корола '04 , 1.6 автоматик

Мнение от Milan Milanov »

Здравейте, извинявам се,ако се сметне за спам. Ходих преди два дни до Шкода в Плевен да питам за такъв тип аксесоар,но за Окатвия 2 фейслифт. Не можаха да открият, според тях това огледало става от трета генерация нагоре. В интернет е доста противоречива информацията,но на няколко места е упоменато,че не става за 02. Ако някой колега е пробвал, евентуално да сподели, огледалото е автоматично затъмняване.
Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Честно казано не мога да кажа дали ще стане. Покрай мен няма някой с двойката,че да пробвам. Според мен все ще има място къде да се залепи, но дали самата позиция на огледалото ще е такова,че да може да се вижда детето отзад . Това е под въпрос. Ако успея да намеря някоя двойка фейслифт ще споделя.
Изображение

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ RAMAIR ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI
Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Огледалото е продадено. Темата е за ключ или триене!
Със здраве да се използва от новия собственик!
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Продавам”