Разглобяване на заден въздуховод на Камик.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
mcivanov86
Здравейте! Знае ли някой как се изважда задния въздуховоди на Шкода Камик ? Разместена е едната клапа на въздуховода и за да се намести трябва да се свали декоративната част отпред. Ако някой знае, нека пише. Благодаря!
- Nikolaycenov
- Гараж: '18 Skoda Superb SportLine 2.0 TDI, DSG7, 150кс
- Обратна връзка:

ДАй малко повече инфо за година производство.. мотор и др. и най добре VIN да видим с какво можем да ти помогнем
-
mcivanov86
1.5 TSI, Monte Carlo, 2023г.
-
mcivanov86

Сърдечно благодаря
-
angelov0406
от темата е минало доста време, но ако е възможно за коментар, успяхте ли да наместите клапата и какъв точно беше проблема, при моя камик във всички положения на регулатора на посоката на обдухване, винаги от задния духа.
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
angelov0406,
Може да е нормално! Задния въздуховод се спира и пуска само от кръглото копче, над позиция В, ма горната снимка!
Може да е нормално! Задния въздуховод се спира и пуска само от кръглото копче, над позиция В, ма горната снимка!
- FaKeR
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;
Почти съм убеден, че при мен (производство 23.10.2023) врътката отзад я няма, а въздуховодите се затварят, когато палчетата се мръднат навътре към средата и се чуе щрак. Та може и да има разлики при различните моделни години.
Иначе принципа на сваляне най-вероятно е един и същ.
Иначе принципа на сваляне най-вероятно е един и същ.
-
MCaveev
- Гараж: Skoda Kamiq 1.0, 110 к.с.
- Обратна връзка:
Задните въздуховоди дори и в затворено положение пускат по малко. Системата надува и назад и въздуха търси от къде да избяга.
При мен обаче плъзгачите се бяха откачили и клапите не се затваряха въобще. При едно от обслужванията от Шкода ми ги наместиха безплатно.
Направени са доста нестабилни и при минаване през средата и закачане с крак плъзгачите се откачат и клапите не се затварят.
При мен обаче плъзгачите се бяха откачили и клапите не се затваряха въобще. При едно от обслужванията от Шкода ми ги наместиха безплатно.
Направени са доста нестабилни и при минаване през средата и закачане с крак плъзгачите се откачат и клапите не се затварят.