Гаранция и тенекеджийски ремонт

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
radkof

Шкода Новак

Гараж: Skoda Superb 3FL Combi, 190PS 7DSG, 2023

Мнение от radkof »

Здравейте,

Имам два елемента (задна броня + задна врата) за изчукване и боядисване, както и подмяна на пластмасата на един стоп.
Трябва ли отремонтирането да се случи през сервиза на Еуратек, за да нямам проблеми с гаранцията?
Ако не, бихте ли препоръчали сервиз за ремонта - намирам се в София.

Благодаря предварително!
Аватар
Impress_me

Škoda Фен²

Гараж: Ex: Октавия 2.0ТДИ РС 2008
Ex: Октавия 2.0ТДИ ДСГ РС 2016
Ех: Фабия Монте Карло 1.0ТСИ ДСГ 2018
Ех: BMW X1 18d F48 x-drive
Ех: Skoda Fabia mk3 R5 Edition
Ex: MB W213 All-Terrain
Ex: BMW X1 20d F48 x-drive
Current: BMW 530i x-drive G31
Current: Служебно Камри

Мнение от Impress_me »

При положение, че колата е още в гаранция, аз не бих търсил други сервизи. Дали има по-добри, да има. Дали си заслужава гимнастиката - не! На кола в гаранция, ще ти сменят вратата най-вероятно и няма да има изчувкане и кит ако е доста деформирана.
Аз лично преди съм бил доволен от ЕТ бояджиите. Никакви разминавания в цвят нямаше.
Аватар
enenen

Škoda Фен²

Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV

Мнение от enenen »

Доколкото знам има значение за гаранцията на тенекиите. Както знаеш тя е много по-дълга (например 7 или 10 години), и могат да се заядат, ако разберат, че си я ремонтирал извън официалния сервиз. Аз не бих рискувал с други сервизи.
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”