Проблем със запалване на автомобила при температура над 36°
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
malcho_8010
Проблем със запалване на автомобила при температура над 36°
Здравейте,както съм написал в заглавието автомобила не иска да запали при температура над 36° на околната среда(информация от датчика на автомобила),под тази температура няма никакви проблеми.Симптома е че ключа се завърта до положение на контакт(всичко светва,минават проверките) и последното завъртане за запалване не се случва.Четох по руски сайтове че някои коли имали термо датчик които блокира паленето в горещините което за мен е пълен абсурд и се съмнявам при мен да го има това.Колата е 1,6 TDI 75к.с. CAYA мотор.Някои ако знае какъв е проблема или човек за оправянето му ще съм му много благодарен.